Aggodalom

Nagy az aggodalom: Mi történik Noszály Sándorral?

Natasha

Létrehozva: 2024.10.15. 08:00

A napokban egyre több furcsa videó látott napvilágot az egykori Nagy Ő-ről, melyeket saját maga tölt fel a közösségi oldalára. Noszály Sándor ennek ellenére úgy érzi, semmi probléma nincs ezzel, barátai és rajongói viszont aggódnak érte. Főleg azért, mert semmilyen segítséget nem fogad el.

Noszály Sándor egyre furcsábban viselkedik, s már a barátai sem tudják, hogy mitévők legyenek. Az egykori Nagy Ő ugyanis semmilyen segítséget nem fogad el, ha pedig orvoshoz szeretnék vinni az ismerősei, akkor kifordul önmagából és agresszívan kezd viselkedni... De mikor kezdődött ez? Nos, először az RTL sok botrányt megélt, verekedős műsorában tűnt fel sokaknak, hogy valami nem stimmel a teniszedzővel, hiszen eléggé összeszedetlenül beszélt, és a gesztusain is látszott, hogy valami nincs rendben. Ezt követték a furcsábbnál furcsább videók a közösségi oldalain, és itt viszont a helyszín is módosult, ugyanis már Amerikából posztolgatott, Los Angelesből. Az egyik videóban például mezítláb járkált a kertvárosban, mintha valakit keresett volna, de ő úgy fogalmazott, hogy éppen kanosszajáráson van. Hogy ez pontosan mit jelentett az ő olvasatában, azt nem tudni, az viszont biztos, hogy valami tényleg nincs rendben, hiszen az Origo szombaton arról számolt be, hogy Noszály Sándort elvitte a rendőrség, miután a barátai értesítették a hatóságokat...

Noszály Sándor
Fotó: Tumbász Hédi
Noszály Sándor viselkedését nem értik a rajongók

Noszály Sándor a barátaira sem hallgat

A teniszedző viselkedésére egyelőre nincs magyarázat, s bár a rajongók könyörögnek szinte a barátoknak, hogy segítsenek, nagyon úgy fest, hogy ők tehetetlenek. Legalábbis ez derül ki két közeli ismerősnek a nyilatkozatából is. Egyik a Borsnak úgy fogalmazott: 

A kinti és a magyarországi barátai is próbálnak neki segíteni, de jelenleg senkire sem hallgat. Folyamatosan megy valahová, de nem árulja el, hogy hol van 

fogalmazott a neve elhallgatását kérő ismerős, ám lapunknak sikerült elérnie Noszály egykori sporttársát, Vajtó Lajost is.

– Amíg Sándor nem költözött Amerikába és a mi barátságunk intenzív volt, azt hittem, hogy az élete felszálló ágban van. Érthetetlen, ijesztő és sajnálatos, amit mos látok. Két hete a boxringben találkoztunk, ott még semmit nem tapasztaltam rajta, semmi furcsát. Bill Gates, Elon Musk, Mike Tyson társaságában teniszezett… Egyszerűen nem jutok szóhoz és nem is kívánok többet mondani erről zárta rövidre a témát megkeresésünkre Vajtó, aki egyébként egy Facebook-kommentben kijelentette, hogy barátjának nem drogproblémái vannak.

Időközben viszont újabb furcsa posztok is napvilágot láttak...

Teljes az őrület

Magyar idő szerint hétfő kora délután elszabadult a pokol a teniszedző Instagram-oldalán. Több videót is közzétett egymás után, s bár szeretnénk azt mondani, hogy valami konkrét mondandója volt, de sajnos nem tudjuk. A bejelentkezéseknek ugyanis se elejük nincs, se végük, és értelmet is nagyon nehezen lehet találni bennük. Beszél többek között a Dalai Lámáról, de azt is elmondja, hogy ő csak bohóckodik, úgyhogy mindenki nyugodjon meg. Utóbbi kijelentését mondjuk kevesen tudják komolyan venni, hiszen viccesnek kicsit sem nevezhető az, amit most Noszály művel. Inkább aggodalomra ad okot, ami most a teniszedzővel történik.  De beszéljenek helyettünk a videók...

Íme, az első! Itt Sándor angolul kezd el beszélni, aztán szó esik valamiféle kék tablettáról, de Van Gogh neve is felmerül a 33 perces videóban. Néhány képkocka erejéig a videó főszereplőjét is láthatjuk, ahogy az ágyba fekszik, és sajnos nem tudjuk azt mondani, hogy jó passzban.

A következő videó már csupán 5 perces, és a Dalai Lámáról értekezik benne emberünk. Legalábbis a felvétel elején. Utána ugyanis szóba kerül a szerelem, és Sándor azt tanácsolja, hogy mindenki szeresse a másikat, hiszen ez az élet értelme. A többi 4 és fél percet sajnos még nem sikerült megfejtenünk...

A harmadik videó a kívánságműsor jeligére indul, aztán szóba kerül, hogy el kell felejteni a múltat és a verésre szeretettel kell válaszolni. Aki bármilyen értelmet keresne, ne tegye, ellenben meghallgathatja Noszály értekezését újabb 8 percben. Ha, pedig kicsit lejjebb görgetsz, elolvashatod az egykori Nagy Ő üzenetét, amit lapunkon keresztül adott hírül mindazoknak, akik aggódnak érte. 

Noszály Sándor: Ti nem látjátok a fától az erdőt!

A videók után a Borsnak sikerült elérnie Noszályt, akiről pillanatok alatt kiderült, hogy szentül hiszi, hogy vele minden rendben van, és valójában mi járunk tévúton. Amikor ugyanis rákérdeztünk, hogy mi történt pontosan, azt válaszolta, hogy nekünk nincs fogalmunk az általa már tisztán látott valóságról. 

Semmi sem történt… Az információ áramlik és most ne szólj egy szót sem, csak figyelj rám! Csak hallgass! Én logikusan gondolkodom, ti nem látjátok a fától az erdőt! Elég, ha ennyit tudsz, ez bőven elég!

 – fogalmazott meglehetősen zavarosan Noszály Sándor, majd egy furcsa torokhang kíséretében bontotta a vonalat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek