PÁNIK

Nagy a baj! Elértük Noszály Sándort, de nem értjük…

Buster

Létrehozva: 2024.10.14. 16:04

Az egykori teniszcsillag körül egyre nagyobb a káosz és az értetlenség. Hétfő kora délután óta szinte percenként oszt meg videókat, de egyelőre senki sem érti miről, mikről beszél. Noszály Sándor felvette a telefont, de abban sem volt köszönet.

Sokak szerint a történelem ismétli önmagát és Noszály Sándor ugyanolyan mély gödörbe került, mint anno, amikor tönkrement a kapcsolata Novák Henriett színésznővel, akivel Los Angelesben éltek. Noszály 2015-ben az Összezárva Friderikusszal című műsorban ismerte be, hogy a válás után összeomlott és marok számra szedte az antidepresszánsokat és az egyéb nyugtatókat. Amikor végül hazatért Magyarországra, már 12 napja nem aludt, amivel életveszélyes állapotot idézett elő önmaga számára. A sportoló akkor önként bevonult a pszichiátriára. Nem is olyan nehéz párhuzamot vonni Noszály Sándor akkori és mostani állapota között, hiszen csak nemrég ért véget a legutolsó kapcsolata a modell Bánhegyi Amelitával. Legalábbis erre engedett következtetni az a tény, hogy Sándor oldalairól szisztematikusan eltűntek a korábban kitett közös fényképek.

Noszály Sándor
Senki sem tudja, mi történt Noszály Sándorral (Fotó: Mirkó István)

Noszály Sándor: „Én logikusan gondolkodom...”

Miközben Noszály Sándor Instagram-oldalán gyakorlatilag megállás nélkül teszi közzé a teljesen érthetetlen, gyakorta értelmetlen tartalmú videóit, a rajongói folyamatosan próbálják őt meggyőzni arról, hogy amit ő most valóságnak gondol, az messze nem az, de ezekre a kommentekre nem reagál, vagyis teljes mértékben ignorálja azokat. A Borsnak végül sikerült elérnie a megvilágosodásról, Buddháról és több egymással még véletlenül sem összefüggő témával jelentkező sportolót, akiről pillanatok alatt kiderült, hogy szentül hiszi, megtalálta az élet nagy igazságát, amit hite szerint egyelőre egyedül ő ismer. Amikor rákérdeztünk, hogy mi történt pontosan, éreztette kollégánkkal, hogy szerinte mi járunk tévúton és nekünk nincs fogalmunk az általa már tisztán látott valóságról. – Semmi sem történt… Az információ áramlik és most ne szólj egy szót sem, csak figyelj rám! Csak hallgass! 

Én logikusan gondolkodom, ti nem látjátok a fától az erdőt!

 Elég, ha ennyit tudsz, ez bőven elég! – fogalmazott meglehetősen zavarosan Noszály Sándor, majd egy furcsa torokhang kíséretében bontotta a vonalat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek