Bipoláris

Noszály Sándor orvosi kezelést kap, nem vállalja a bokszműsorban való szereplést sem

Létrehozva: 2024.10.16. 16:16

A teniszező családja pár perccel ezelőtt közleményt adott ki, melyben arról tájékoztatják a nyilvánosságot, hogy szakorvosok irányításával elkezdték azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. Noszály Sándor mentális állapotáról ennél többet most nem árultak el.

Noszály Sándor pár napja rendkívül nyugtalanító viselkedésével hívta fel magára a figyelmet. A kiváló teniszező a közösségi oldalain jelentkezett be élőben, illetve töltött fel videókat, melyekben a világrendek átalakulásáról, reinkarnációról, szupererőről beszélt, illetve sokszor teljesen értelmezhetetlen mondatokkal próbált kommunikálni. A nyilvánosság első reakciója az volt, hogy Sándor biztosan viccelni próbál, de aztán egyre többen kezdtek aggódni a híresség mentális problémáját sejtve. Nekik volt igazuk... 

Noszály Sándor
Noszály Sándor viselkedése sokakat megdöbbentett (Fotó: Árvai Károly)

Noszály Sándor állapota 

A híres teniszező az elmúlt napokban Los Angelesben tartózkodott, onnan küldte a furcsa videókat is, de szerda délután ismét Magyarországra érkezett, ami – most már tudjuk –, életmentő utazásnak bizonyult. Mint kiderült, Noszály Sándornak tényleg komoly mentális problémái vannak, erről a családja, pontosabban a testvére, Noszály Andrea tájékoztatta a nagyközönséget. A lánytestvér egy hosszú közleményt adott ki szerdán délután, melyben igyekszik tisztázni a helyzetet: a Noszály család megindítóan őszintén beszél arról, hogy Sándor a hazaérkezése után azonnal szakorvosok keze alá került, hogy elkezdjék a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges. 

Noszály Sándor
Noszály Sándor kezelését azonnal megkezdték az orvosok (Fotó: Ripost)

Noszály Sándor nővére azt is elmondta, hogy a testvére életét évek óta megkeseríti a betegség, és hogy a teniszező az elmúlt időszakban egy kifejezetten kritikus időszakot élt meg. Sándor az állapota és a kezelések miatt nem tudja vállalni a bokszműsorban való szereplést sem, most ugyanis mindennél fontosabb, hogy a felépülésre koncentráljon. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek