Dráma

Itt a teljes igazság! Ez vezetett Noszály Sándor összeomlásához

Buster

Létrehozva: 2024.10.15. 13:00

Sokan találgatják napok óta, hogy mi történhetett az egykori teniszklasszissal, aki hétfőn került a teljes mentális összeomlás határára valahol Los Angelesben. Noszály Sándor egyik utolsó videóját látva pedig többen is tragédiától tartottak. De mi történt pontosan? Ez is kiderül abból a bizonyos drámai felvételből.

Minimum érdekes az a „fejlődési ív”, amit Noszály Sándor mentális állapota írt le az utóbbi időszakban. Kezdődött minden a két hete lezajlott bokszmeccsével, ami után már egy meglehetősen furcsa és zavaros interjút adott. Majd folytatódott a napokban, amikor is kiderült, hogy Noszály Sándorra a barátai hívtak rendőrt, mert rémisztően viselkedett és mezítláb kószált Los Angeles utcáin. A sportoló állapota magyar idő szerint hétfő délutánra eszkalálódott, amikor szinte folyamatosan élőzött a közösségi oldalán és gyakorlatilag teljesen érthetetlenül, összefüggéstelenül beszélt, hol angolul, hol magyarul. Sokan valamiféle drog, vagy alkohol befolyásoltságra gyanakodtak, de felmerült a gyógyszer-túladagolás lehetősége is, hiszen évekkel korábban, maga Noszály Sándor vallotta be Friderikusz Sándornak, hogy amikor elvált a feleségétől, Novák Heni színésznőtől, marokszámra szedte az antidepresszánsokat és nyugtatókat. Az akkori krízis végül a pszichiátrián oldódott meg, ahová önként, de életveszélyes állapotban szállították be, miután 12 napon át ébren volt.

Noszály Sándor
Noszály Sándor még mindig a volt feleségét szereti  Fotó: Mirkó István

Noszály Sándor: Ez lesz az utolsó posztom, posztumusz…

De térjünk vissza a jelenbe, vagyis arra a videóra, amiben Noszály Sándor végül kimondja, ismét a reménytelen szerelem felett érzett lelki fájdalma vezetett az összeomlásához. Ennél a pontnál azt hihetnénk, hogy a legutóbbi kedvese miatt történt mindez, hiszen a teniszező nemrég szakított a nála 20 évvel fiatalabb modell, Bánhegyi Amelitával, de a valóság nem ez. Az említett „utolsó” videóból ugyanis kiderül, hogy még mindig a Jóban Rosszban sorozatból ismert Novák Henivel tönkrement házasságát siratja. 

060226-12-060227173558-01.jpg
Évekkel ezelőtt még boldogan pózoltak együtt a fotósoknak Fotó: Katona Gergely / DFP

És a szakítás után… – szólalt meg a videóban Noszály Sándor, miközben elindította Diana Krall Cry me a river (Sírj, ha jólesik) című szerelmes, szakítós dalát.  

Ugye Heni?! Egy kicsit késő… De későn… Csak az igazság…

– És most ezt figyeljétek, vagy halljátok inkább! – mondta a dal közben a teniszező, aki ezután a zene ritmusára szavalni kezdte József Attila egyik legismertebb szerelmeslevelét. 

Mikor az uccán átment a kedves, galambok ültek a verebekhez. Milyen volt szőkesége, nem tudom már… Minden benne van a magyar irodalomban. Bele is haltam! De egy itt a lényeg! Megerősödsz, de… Sokat vertek, attól lettem puha… A lelketek szilánkokra törik. De felépül újra és ez a lényeg. Utána tényleg kemény leszel – tette hozzá Noszály Sándor, majd egy újabb Diana Krall számmal üzent volt feleségének és ekkor hangzott el a sokak szerint legaggasztóbb mondat is az összetört sportoló szájából. 

Igazából ez a szám az élet esszenciája. Ez lesz az utolsó posztom, posztumusz… – fogalmazott a teniszező, aki ezzel alaposan rá is ijesztett követőire, hiszen egyértelműnek tűnt, hogy Noszály Sándor valami végzetesre és véglegesre készül. Szerencsére azóta kiderült, hogy Sándor úton van Budapestre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek