Család

Ölelkezős fotón mutatta meg Békefi Viki: „Nagyon vártuk már”

K. C.

Létrehozva: 2024.10.19. 17:00

Nem is lehetne boldogabb Békefi Viki és Feng Ya Ou.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, az idén ismét kimondta a boldogító igent a Tv2 sztárpárja. Békefi Viki és Feng Ya Ou egy csodás ceremónia keretén belül, családok és barátok körében újra egybekelt. Az álompár hivatalosan tavaly kötötték össze az életét, de akkor csak a szűk család és két tanújuk volt jelen. Ám a nyáron úgy döntöttek egy nagyobb lakodalom során megújítják a fogadalmukat.

CER_4029
Fotó: Czerkl Gábor

2023 januárjában bejelentették, hogy első közös gyermeküket várják. A kis Mei Liza tavaly június elején, édesapja születésnapján jött világra, így idén már együtt ünnepelhettek. A gyönyörű babát csak ritkán mutatják meg a büszke szülők a nyilvánosságnak, de ha mégis kivételt tesznek akkor bizony mindenkit levesznek vele a lábukról. Ezúttal egy friss családi fotóval jelentette be Békefi Viki és Feng Ya Ou, hogy a kis Mei Liza újabb mérföldkövet ért el, amit már nagyon vártak. 

„Nagyon vártuk már, hogy csikis legyen a kisbaba. Így legalább van esély arra, hogy nevessen a közös képeken” – írta a büszke apuka a családi fotóhoz.

- Legcsodálatosabbak vagytok. Nagyon imádlak titeket. Nagyon tündéri Liza baba

- Gyönyörű szép család vagytok. Gratulálok sok boldogságot kívánok

- Szépek vagytok

- Cukiság

- írták az elolvadt rajongók.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek