szívügyek

Hoppá! Kőgazdag Szandi miatt lett féltékeny PSG Ogli

Niki

Létrehozva: 2024.10.17.

A Kőgazdag Fiatalok sztárjai mondhatni legjobb barátok, így mindent megbeszélnek egymással, a TV2 műsorában többek között arról is szó esett, hogy ki tetszett meg Szandinak. Amikor PSG Ogli megtudta, hogy melyik szereplőről van szó nagyon úgy tűnt, féltékeny lett. Lehet, hogy ő is érez valamit a szókimondó szőkeség iránt?

A Kőgazdag Fiatalok 2. évada teljes gőzzel beindult és már a harmadik adásban kiderült, hogy alakul valami két szereplő között. Pontosabban Tuvic Szandi az, aki nem bánná, ha így lenne, amire Metta egyből rá is harapott. A csütörtöki adásban Szandi PSG Oglinak is elárulta, hogy megtetszett neki Aurél, amire legjobb barátja igencsak furcsán reagált. Egészen úgy viselkedett, mintha féltékeny lenne a 20 éves fiúra.

PSG Ogli
Kőgazdag Aurél és Szandi között alakulhat valami? A Kőgazdag Fiatalok szereplőjére lett féltékeny PSG Ogli (Fotó: TV2)

Szandi a Kőgazdag Fiatalok 1. évada után még közelebb került Olivérhez és bevallotta, hogy mostanra ő lett a legjobb barátja. Ennek ellenére persze gyakran összekapnak, hiszen egyikőjük sem az a típus, aki visszafogja magát, ha valami nem tetszik neki. Ogli most éppen azon akadt ki, hogy Szandi bevallotta neki, mit gondol Aurélról.

Amúgy neked tetszik Aurél? Mintha a múltkori buliban azt láttam volna, hogy kicsit kacsintgattál felé

– kérdezett rá egyenesen a TikTok-sztár, amire a lány végül be is vallotta az érzéseit.

– Szerintem helyes, meg jobban öltözködik, mint tejelentette ki.

Amin persze Olivér fel is háborodott, hiszen ő elképzelhetetlennek tartja, hogy valakinek jobb stílusa legyen, mint neki.

PSG Ogli videóhívásban buktatta le Szandit

A beszélgetés után gyorsan fel is hívták Aurélt, hogy Szandi meghívhassa a csikója születésének örömére rendezett bulira, de Olivér nem hagyta annyiban ezt a dolgot és megpróbálta félrevezetni Aurélt:

Most már kicsit szedd össze magad, mert Szandinak nem tetszel

– mondta a telefonba, amin a szőkeség igencsak kiakadt.

De én azt mondtam, hogy nekem tetszik. Eldönthetem, hogy nekem tetszik-e vagy sem? Szerinted ezt te döntöd el? – kiabált rá a barátjára, mindezt persze Aurél füle hallatára.

Szandi elárulta, mit gondol PSG Ogli féltékenykedéséről:

Mikor Olivér elkezdett Aurélra féltékenykedni, nem is értettem, hogy ez micsoda. Szerintem csak a barátságunkat félti és megijedt, hogyha Auréllal mondjuk összekokettálunk, akkor vele kevesebbet fogok foglalkozni

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek