Életút

Egy csapásra vett szomorú fordulatot Sallai Nóra idilli élete

Cs.G.

Létrehozva: 2024.10.01. 13:00

A Jóban Rosszban sztárjának szinte idilli élete és karrierje volt, ami most egy csapásra szomorú fordulatot vett. Sallai Nóra boldog házasságban él és egy 5 éves kisfiú édesanyja.

Az egész országot megrázta a hír, hogy a TV2 napi sorozatának, a Jóban Rosszban színésznője, Sallai Nóra Alsónémediben súlyos balesetet szenvedett ötéves kis fiával. Jelenleg mindenki lélegzet visszafojtva figyeli az újabb fejleményeket kedvencükről, akinek megsegítésére irányított véradást is szerveznek.

sallai nóra
Sallai Nórát a legtöbben a TV2 Jóban Rosszban sztárjaként ismerik, de szinkronszínészként hangját is számtalanszor hallhatták a rajongók (Fotó: hot archív)

Színpad, sorozat és szinkronszerepek

Sallai Nóra tehetsége már fiatalon utat tört magénak, így az érettségi után a Pesti Magyar Színiakadémián sajátította el a mesterségét, majd 2002-től a debreceni Csokonai Nemzeti Színházban helyezkedett el, ahol négy év alatt 20 különféle darabban szerepelt, és olyan híres lány szerepeket játszott, mint Júlia, vagy Édes Anna. Később Szegeden, majd végül Budapesten találta meg a számításait, ami mellett aktívan szinkronizált. A tévében csak 2009-ben, egy reklámkampányban szerepelt először, majd 2011-től a TV2 Jóban Rosszban című sorozatban lett országosan ismert, Mónika nővérként.

sallai nóra
A Jóban Rosszban Mónika nővéreként tett szert országos ismertségre (Fotó: TV2)

Idilli, boldog családi életet élt Sallai Nóra

A színésznőnek nemcsak a karrierjét, hanem a magánéletét is tökéletesnek lehet nevezni. Férjével való megismerkedésük egy romantikus filmbe illő módon történt, még 2014-ben.

A Bajza utcában sétáltam, és már messziről kiszúrtam egy csinos férfit, aki szembejött velem. Elhaladtunk egymás mellett, és megálltam a piros lámpánál. Visszarohant, és lihegve azt kérdezte, nem lenne-e kedvem meginni egy kávét. Hirtelen, talán védekezésképp, azt feleltem, már van valakim, de ez nem volt igaz – mesélte korábban a Mokkában a Jóban Rosszban sztárja, és két évvel később, szűk körben a boldogító igent is kimondták. 2018-ban a sorozattól is el kellett búcsúznia, ugyanis anyai örömök elé nézett. Egy megható videó üzenetben jelentette be rajongóinak az örömhírt a TV2 oldalán.

A jelent végén elbúcsúztam a Pongrác famíliától. Ez egy olyan időszak lesz számomra, hogy egy tejesen új szerepet fogok betölteni, ez egy ismeretlen szerep még számomra is, hiszen anyuka leszek. Nem tudom, hogy 2018-ban vagy 2019-ben, ezt majd a kicsi eldönti

 – jelentette be Sallai Nóra az örömhírt a tévénézőknek.

sallai nóra
Mosolyogva jelentette be Sallai Nóra, hogy édesanya lesz (Fotó: hot archív)

Tragikus fordulat az életében

Hétfő reggel robbant a hír, hogy Alsónémediben, egy súlyos balesetben életveszélyben került egy édesanya, és kisfia, amikor egy másik autó beléjük rohant. Eleinte csak annyi derült ki, hogy a Jóban Rosszban egyik színésznőjéről van szó, de csak hétfő délután, Csonka András közleményéből tudták meg az emberek, hogy a 44 éves Sallai Nórát és kisfiát érte a baleset.

Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy Sallai Nóra színésznőt súlyos autóbaleset érte, állapota válságos, és sürgős véradási segítségre van szüksége. Kérjük, hogy aki teheti, vegyen részt irányított véradásban, és segítsen Nórának. A leggyorsabb lehetőség erre a mai napon adódik a Duna Plázában, ahol 18 óráig van lehetőség vért adni: Duna Plaza, XIII. kerület, Bp., I. emelet, a Posta mellett. Továbbá, október 2-án, szerdán a Westend Bevásárlóközpontban (a Hervis mellett) 12-18 óra között is lehetőség van véradásra. Amennyiben ez az időpont nem megfelelő, október 3-án ismét várják az önkéntes véradókat a Duna Plázában a Posta mellett

– írta Csonka András, aki mellett több kollégája is felhívta a rajongók figyelmét az irányított véradásra.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek