Tragédia

Dráma a Séfek Séfe stúdiójában: a verseny előtt vesztette el férjét a fiatal versenyző

Létrehozva: 2024.10.18. 16:45

Hétfő este elindult TV2 ismert gasztro-tehetségkutatójának hatodik évada. A Séfek Séfe pénteki adásában szívszorító pillanatokra lehet majd számítani.

A Séfek Séfe 6. évadában is futószalagon érkeznek majd a séfekhez az ételek, amelyekről nem tudják ki készítette. A péntek esti adásban ismét számíthatunk izgalmas és vicces pillanatokra egyaránt, de érkezik majd egy informatikus hölgy is, akinek története közel sem nevezhető mindennapinak.

Séfek Séfe
Séfek Séfe: Orsolya néhány hónappal ezelőtt veszítette el férjét (Fotó: TV2)

Elvesztette férjét a Séfek Séfe versenyzője

Soltész Orsolya egy rendkívül szimpatikus, kedves, fiatal nő, aki a jelentkezés elején már elárulja, hogy saját magától soha nem vállalkozott volna a műsorra: imádott férje jelentkezett helyette, akivel sülve-főve, reggeltől estig együtt voltak, szeretetben és békességben. Imádta felesége főztjét és úgy gondolta, hogy felesége jól megállná a helyét a Séfek Séfében. A sors azonban más forgatókönyvet szánt a fiataloknak, Orsolya férje ugyanis nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt. Az informatikus nő fájó szívvel, de annál nagyobb erővel és kitartással érkezik a műsorba, ahol férje emléke előtt tisztelegve szeretné bizonyítani, hogy jól megállja a helyét a konyhában. S hogy végül továbbjut-e? A péntek esti adásból kiderül.

De mi alapján döntenek?

Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András első körben kizárólag a kapott tányér alapján mérlegelik, kit juthatnak tovább, így nem befolyásolhatja őket a döntésükben még egy nehezebb sors sem. Ezt követően háromnapos tréningen, számos kihívást jelentő feladattal, megmérettetés elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból a végén csak egy maradhasson. 

Séfek séfe minden hétköznap 19:55-től a TV2-n. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek