Dráma

Mi történt? A földre zuhant a Séfek Séfe egyik versenyzője

Mona

Létrehozva: 2024.10.17. 17:50

Mindenkire másképp hat a stressz. A Séfek Séfe mai válogatója is tartogat izgalmat, egyik, amikor egy versenyző lány egyszer csak főzés közben a földre zuhan.

A Séfek Séfe hatodik évadának válogatói rengeteg vicces és drámai pillanatot hoztak. A mai adás is tartogat váratlan eseményeket, ilyen az is, amikor a 31 éves marketinges Bereczki Bianka egyik pillanatban a földre zuhan.

Séfek Séfe
A Séfek Séfe versenyzője túlstresszelte magát (Fotó: TV2)

A Séfek Séfe séfjelöltje hirtelen kapott a fejéhez

Tízéves korom óta főzök, mindig segítettem a konyhában, valahogy megmaradt, hogy nekem ezzel foglalkoznom kell. 

A főzés mellett fontos a színészkedés is az életemben. (…) 

Magamnak és mindenkinek meg szeretném mutatni, hogy képes vagyok nyomás alatt is jót főzni. A Gáborhoz szeretnék kerülni, emberileg szimpatikusnak érzem, van benne egy kemény szigorúság, közben én halkszavúnak véltem felfedezni – mondta a versenyzőjelölt, aki nem a megúszásra ment főztjével, ugyanis ázsiai bélszínt készített a séfeknek.

Akik a Séfek Séfe elmúlt öt évadát nézték, pontosan tudják, hogy sok esetben azért véreznek el a jelentkezők, mert az idegen körülmények, a szűk időtartam, a megfelelés miatti félelem kizökkentik a komfortzónájukból. Mindenki másképp reagál a hirtelen jött tehetetlenségre, így volt ezzel Bianka is, amikor nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt szerette volna.

Brutál káoszos a helyzet, azt sem tudom, merre vagyok arccal. 

Úgy éreztem magam, mint egy üldözős akciófilmben, hogy mindenki engem kerget, nekem menekülnöm kell, és semmi nem halad. Összecsaptak a hullámok a fejem fölött, borzasztóan éreztem magam – mondta Bianka, aki közben mindent megtett azért, hogy elkészüljön, és egy olyan tányért küldjön a séfek elé, amilyet megálmodott.

Az egy ilyen feszült pillanatban, a fejéhez kapott, rosszul lett, először a földre ült, majd elterült a pultja előtt a stúdióban. De hogy a stressz hatására zuhant a padlóra, vagy így akarta megmutatni a színészni vénáját, az a ma esti adásban derül ki. Csakúgy, mintahogy az is, hogy Vomberg Frigyes, Wolf András és Krausz Gábor elégedett volt-e a teljesítményével, és tovább juttatták-e a következő fordulóba.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek