Kínos pillanat

A Séfek Séfe versenyzője kínos helyzetbe hozta Krausz Gábort

Niki

Létrehozva: 2024.10.24. 16:45

Csak szerdán alakultak ki a séfek végleges csapatai, de máris komoly kihívással kell megküzdeniük a csütörtöki adásban, Krausz Gábornak ugyanis úgy kell főznie, hogy egyik versenyzője folyton a sarkában van. A Séfek Séfe szereplője le sem tudja tagadni, hogy mennyire örül annak, hogy ilyen közelségben dolgozhat a sztárszakáccsal.

A Séfek Séfe konyhájában elszabadult a pokol. Végre kialakultak a séfek csapatai, így máris bedobták őket a mély vízbe, ugyanis a főzés mellett egy rodeóbikával is meg kell küzdeniük. Sőt, az egyik versenyző Krausz Gábor közvetlen közelében ügyeskedhet, amiről korábban még csak nem is álmodott. Úgy tűnik, a séf igencsak kínosan érezte magát Pamela jelenlététől, aki próbálta kihasználni a helyzetet, de Gábor nem hagyta magát.

Séfek Séfe 6. évad
A Séfek Séfe Krausz Gábor számára egy igencsak kínos feladatot tartogatott Fotó: TV2

Élesedik a küzdelem a Séfek Séfe 6. évadában, ugyanis véglegesek lettek a csapatok, akiknek a mai napon egy western tematikájú kihívásban kell megküzdeniük egymással. A feladat azonban nem ennyire egyszerű, ugyanis azután, hogy egy-egy versenyzőnek meg kellett ülnie egy bikát, újabb meglepetések vártak rájuk. Mindhárom séf kiválaszthatott egy-egy szakács jelöltet, akinek lójelmezben kell teljesítenie a főzést, majd egy „banditát” is, akinek a szerepe Gábor dolgát igencsak megnehezítette. A kijelölt gonosztevőknek ugyanis hozzá kellett kötniük magukat a seriffcsillaggal ellátott séfekhez. Ennek Pamela kifejezetten örült, hiszen így végig Krausz közelében dolgozhatott, de a sztárszakácsnak inkább hátráltatás volt, mint segítség.

Krausz szegény lesápadt, de én nagyon örültem neki. Aranyos volt. Úgyhogy össze lettünk kötve egy életre. Én általában amúgy is így szerzem meg a férfiakat, erőszakkal

 – árulta el letörölhetetlen mosollyal Pamela.

Séfek séfe 6. évad
Vomberg Frigyes is egy hölgyversenyzőhöz simult hozzá Fotó: TV2

A Séfek Séfe Vomberg Frigyes csapatát sem kímélte

De nem minden csapatban volt egyszerű ez a feladat, ugyanis Vomberg Frigyes, aki Melindát választotta a bandita posztjára, a kötözés közben szembesült vele, hogy bizony igencsak szűkösen éri őket körbe a kötél.

– Nekünk rövid a madzag – jelezte a séf nevetve, miközben Melinda szinte hozzásimult.

Nagyon rövid ez a póráz, hát ilyen rövid pórázon, hogy lehet élni?

 – tette hozzá Melinda, aki úgy tűnt kissé zavarba is jött.

És, hogy így, hogy lehet főzni? A Séfek Séfe csütörtöki adásából ez is kiderül, 19:50-től a TV2-n!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek