kiborulás

Az összeomlás szélére került a Séfek Séfe versenyzője: Krausz Gábor is aggódott érte

Niki

Létrehozva: 2024.10.22. 17:45

Elérkezett a tréning második fordulója, Krausz Gábor napja, ahol a versenyzők ismét csapatokban dolgoznak és persze a feladat egyáltalán nem könnyű. A Séfek Séfe egyik versenyzője csaknem össze is omlik a malacbontás miatt.

A Séfek Séfe 6. évadában a versenyzők végre elérkeztek "bootcamp" fordulóhoz (tréning napokhoz), ahol három napon keresztül csapatokban kell megoldaniuk a séfek által rájuk bízott feladatokat. A második alkalom Krausz Gábor napja, aki egy teljes kis malac szétbontására kéri a versenyzőket és persze egy elő- és egy főétel elkészítésére. Ez azonban igencsak nagy kihívás, különösen egy versenyzőnek, aki csak nem összeomlik, amikor megtudja, mi a rábízott feladat.

Séfek Séfe
A Séfek Séfe Krausz Gábor napjával folytatódik, aki újabb nehéz feladat elé állította a versenyzőket (Fotó: TV2)

Az első pultban dolgozó csapat vezetője a malacbontását Szandrellára bízza, aki elsőként igencsak meghökken, ugyanis származása miatt ez ellenkezik a kultúrájával.

Ugye tudod, hogy arab vagyok? – kérdezte döbbenten, amikor Vanda rá osztotta a feladatot.

De meg tudom csinálni – tette hozzá az első sokk után.

Látszott rajtam szerintem, hogy olyan vörös lett az arcom, mint a felsőm és úgy éreztem, hogy a szívem úgy dobog, mintha ki akarna ugrani a helyéről

– mesélte.

A versenyzőhöz Krausz Gábor is odament, hogy megtudja, minden rendben van-e.

– Ugye a kultúrámból és a vallásomból adódóan ez nekem nehéz. De meg tudom csinálni, le fogom győzni ezt – mondta a séfnek.

Csak az járt a fejemben, hogy semmi baj, le tudom győzni ezt a félelmet, ugyanúgy kell csinálnom, mint bármelyik állatot. De én tiszteletben tartom édesapám vallását, és szeretném, hogy bármit is teszek, a szüleim is büszkék lehessen rám

– vallotta még be.

A Séfek Séfe többi versenyzőjének sem ment simán a feladat

Szandrella mellett a többi csapatból is akadt olyan, akinek a vártnál nagyobb gondot okozott a pulton fekvő állat. Pamela a rosszulléthez közeli állapotba került.

Hát én olyan rosszul voltam... Úristen, nagyon rossz volt. Komolyan mondom, ez horror. A Btk. ezt úgy fogalmazná meg, hogy különös kegyetlenséggel elkövetett életellenes cselekmény

– jelentette ki.

Az pedig, hogy hogyan teljesítettek végül a csapatok ebben a feladatban, kiderül a Séfek Séfe keddi adásából 19:50-től a TV2-n.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek