VALLOMÁS

Váratlanul, adásban tett szerelmi vallomást a Tv2 sztárja: „Nem tudnám nélküle leélni az életemet”

D.G.

Létrehozva: 2024.10.06. 07:00

Bár a Mészáros Bende és Zsigmond Angi pár számára véget ért a TV2 műsora, nem érzik magukat vesztesnek, sőt! Adásban tett szerelmi vallomást az Ázsia Expressz sztárja!

Mészáros Bende párja, Zsigmond Angi szinte szó szerint elfogyott a műsor ötödik hetére, 37 kilósan jött haza a forgatás után. Az Ázsia Expressz Kibeszélő műsorában a legutóbb kiesett szerelmespár is jelen volt, Krausz Gáborékkal és Jolly-ékkal együtt. Ördög Nóri kérdéseire nagyon őszintén válaszoltak és a beszélgetés egy pontján Angi szerelmi vallomást tett….

Zsigmond Angi és Mészáros BendeÁzsia Expressz szerelmi vallomás
Zsigmond Angi szerelmi vallomást tett az Ázsia Expressz kibeszélő műsorában párjának Fotó: TV2

Megható szerelmi vallomást tett az Ázsia Expressz versenyzője

Bár több konfliktusuk is volt, csúnya veszekedések résztvevői is voltak, mégsem bánták meg Mészáros Bendéék, hogy elvállalták a szereplést a TV2 műsorában. Az Ázsia Expressz ötödik hetében ért véget számukra a verseny. 

– Nem volt rossz érzés, hogy eljöttünk, hogy távoznunk kellett, mert annyi mindent megéltünk az öt hét alatt és annyira hálás voltam, hogy nem az első, nem a második héten estünk ki, ráadásul Cserpes Lauráéktól kaptuk a lehetőséget, amit még egyszer nagyon köszönünk nekik, szóval utána a három hét ajándék volt nekünk – mesélt érzelmeiről a Kibeszélő műsorban Zsigmond Angi. – Tanultam sokat magamról és nagyon jó, hogy sok negatívat kapok, mert tudom, hogy változtatni kell magamon. Itthon egyébként nem ilyen vagyok!

Mikor Ördög Nóri feltette a kieső párosnak a kérdést, mi volt a legpozitívabb élményük kint, a fiatal influenszer elérzékenyült. 

Az maradt meg a legjobban, hogy én nem szeretném soha elveszíteni a Bendét, mert ez az emlék vele maradt meg és egyszerűen nem tudnám nélküle leélni az életemet! Mással soha nem lenne ilyen élményem, ezért is szeretnék vigyázni nagyon erre a kapcsolatra...”

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek