Megemlékezés

Szívszorító sorokkal búcsúzik testvére Liam Payne-től: „Nem hiszem el, hogy ez megtörtént”

Létrehozva: 2024.10.19. 14:40

Nővére a közösségi oldalán búcsúzott el tőle.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, tragikus módon, mindössze 31 évesen életét vesztette Liam Payne, a világhírű One Direction együttes egykori énekese. Időközben kiderült, az elsődleges autopszia szerint súlyos belső, illetve külső vérzéseibe halt bele a sztár.

Liam PAYNE died.
31 évesen életét vesztette Liam Payne, a One Direction együttes egykori énekese / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A tragédia kapcsán Liam Payne nővére, Ruth Gibbins egy hosszú bejegyzést tett közzé az Instagram-oldalán. Ebben szívszorító sorokkal búcsúzik a testvérétől.

Nem hiszem el, hogy ez megtörtént. Sokszor beszéltem büszkén Liamről, de a testvéreként soha nem árultam el sokat az életéről. Liam a legjobb barátom, soha senki nem tudott annyira megnevettetni, mint ő. Imádta látni, hogy mennyire nevetek. Liam tudta, hogy bármikor, bármelyik nap felhívhat, és én felveszem, vagy hogy mindig elhozom, ha csak haza kell jönnie. A hívásaink gyakran azzal végződtek, hogy nevettem az ötletein és a következő kalandján, átbeszéltük a terveit és feldolgoztuk a problémáit, de mindig azzal végződött, hogy »szeretlek, hiányzol« »szeretlek, ru«

- írta a posztjában az énekes testvére, aki hozzátette, hogy Liam a zenével az ereiben született, és már nagyon fiatal korától kezdve egyértelmű volt, hogy megvan benne az a tulajdonság, ami sztárrá teszi majd.

Emellett Ruth Gibbins elárulta, egész nap tudná hallgatni testvérét, ahogy énekel, mert soha nem hagyta abba.

− Jegyzeteket vezetek a telefonomban, „dolgok, amelyeket el kell mondanom Liamnek”, hogy ha egy ideig távol lenne, tudjam, miről kell tájékoztatnom. Gondolom, most van itt az ideje, hogy elmondjam neki - idézi az Unilad Liam Payne nővérének bejegyzését, aki több közös fotót is megosztott a testvéréről.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek