KÖRKÉP

Kiürült az ország! Ezek a sztárok nem töltötték itthon szeptember utolsó hétvégéjét

Bors

Létrehozva: 2024.10.01.

A táncos, a séf és a sportoló átlépi a határt. Ez nem egy vicc, a hazai sztárok jó része utazott szeptember utolsó hétvégéjén. De azt is megmutatjuk, hol járt kezelésen Vajna Tímea.

Szeptember utolsó hétvégéje igazán kegyes volt hozzánk, magyarokhoz, szombat délutántól kifejezetten kellemes időjárás uralkodott. Ám a sztárok közül sokan inkább a külföldi időtöltést választották, mutatjuk, kik szöktek meg fizetésnap előtt.

szelfi, nyaralás, utazás, sztárok
A sztárok persze végigfotózták a külföldi hétvégéket – Fotó: Pexels

Tápai Szabina

A kézilabdázó az észak-olasz Alpokba ruccant ki egyet túrázni a barátnőivel. Egészen pontosan a Dolomitok káprázatos fenyőerdeiben kalandozott a hófödte hegycsúcsok, és azúrkék alpesi tavak között. A gyönyörű sportoló a barátnőivel lépett le az országból, arról nem szól a fáma, hogy férje, Kucsera Gábor, aki nemsokára a Dancing with the Stars ötödik évadában próbálja fel a tánccipőt, merre járt.

Mikes Anna és Krausz Gábor

A táncos és a séf viszont együtt utaztak, a Budapesttől nagyjából 600 kilométernyire fekvő Portorozba autóztak el. Ez a szlovén tengerpart legfelkapottabb nyaralóhelye, de ilyenkor is gyönyörű. Bár a strandidő már elmúlt, azért a pár programjába belefért a fagyizás is. Összességében a kis videóban nem csak a táj vidítja fel a szívet, hanem az a boldogság is, ami csak úgy sugárzik Annáról és Gáborról.

Keleti Andrea

A tánctanárnő a hétvége nagy részét ugyan még Magyarországon töltötte, de vasárnap férjével és apósával repülőre szálltak, és megszöktek. Ahogyan azt lapunknak már korábban elmondta, az úti cél ismét egy szívüknek kedves desztináció.

A célpont ismét Dél-Olaszország, amit nagyon szeretünk. Nyáron is oda utaztunk, hiszen repülővel alig több mint egy óra. Nyáron inkább a strandolásé volt a főszerep, és bár az idő ott még most is nagyon jó, de most már kirándulni is nagyon kellemes, és rengeteg gyönyörű hely van. A kánikulában nem sokat mászkáltunk, inkább süttettük magunkat

 – árulta el múlt héten.

Azért hármasban repültek, mert Keleti Andrea férje édesapja még soha nem ült repülőn, ezért nemrég ünnepelt születésnapja alkalmából elvitték egy kicsit világot látni.

Indulás előtt Andi azért még megmutatta, hogy ő az őszben is ragyogóan fest, nem csak nyáron:

Sydney van den Bosch

Minden jel szerint a hétvégén összeházasodott a gyönyörű modell, és szerelme, Kaszás Benjámin. A TV2 szerencselánya szórta a morzsákat, és a nem is túl titkolózó utalásokat, ám biztosat még nem tudhatunk. Bár a külföldi utazás szempontjából Sydney és kedvese kakukktojásnak számít, ők is egy utazásra indultak, ami ráadásul egy életre szól.

+1 sztárok külföldön: Merre járt Vajna Tímea?

Palácsik Lilla és Visváder Tamás az elmúlt hetet Svájcban töltötték gyermekeikkel. A képek tanúsága szerint az időjárás nem volt kegyes hozzájuk, de azért jól érezték magukat, még állatkertben is voltak. Az Instagramra feltöltött, 24 óráig elérhető videójuk érdekessége azonban a helyszínek sokasága, ugyanis kicsit bővebb bepillantást nyerhetünk a környeztebe, ahol Andy Vajna özvegye, Ráthonyi-Palácsik Tímea vett részt komoly orvosi kezelésen autoimmun betegsége miatt. Igaz, maga az üzletasszony sem csinált titkot abból, hogy Svájcban találkozott húgával.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek