IZGALOM

Hoppá: Intim titkot árult el Törőcsik Franciska párja: „Nagyon bevállalós, mindenre nyitott”

mkb

Létrehozva: 2024.10.17. 20:25

Jövő héten új oldalát mutatja meg a csodaszép színésznő. Törőcsik Franciska is parkettre lép a Dancing with the Stars első élő show-jában.

Törőcsik Franciska a színészi alakításában mindig a maximumra törekszik és nincs ez másképp a Dancing with the Stars 5. évada során sem. Másfél hét van már csak gyakorolni, Törőcsik Franciska és profi tánctanára, Baranya Dávid pedig lelkiismeretesen próbál az első megmérettetésre.

Törőcsik Franciska és Baranya Dávid Dancing with the Stars 5.
Törőcsik Franciska és Baranya Dávid izgatottan várja az első táncot, a Mokkában meséltek a felkészülésről (Fotó: Nánási Pál / TV2)

„Franciska nagyon bevállalós, mindenre nyitott”

A Mokkában vendégeskedve izgalmukon osztozott Szabó Zsófi, aki Andrei Mangrával lép parkettre, műsorvezetőtársa, Istenes László pedig tudja, mit élnek át, hiszen a Dancing with the Stars első évadában ő is táncolt, Czina Boglárka profi táncossal.

Baranya Dávid nagyon elégedett eddig, így méltatta a színésznőt:

Szerencsére Franciskának nagyon jó a stílusérzékenysége, gyorsan sajátít el új dolgokat. Nemcsak a konkrét táncokról van szó, hanem szeretjük megspékelni különböző elemekkel a táncokat. És itt jön Franciska erőssége, hogy nagyon bevállalós, mindenre nyitott. Mindent megpróbálunk, és ha nem is sikerül elsőre vagy másodjára, addig csináljuk, amíg nem megy. Nagyon jó a munkafolyamat – fogalmazott a Mokkában a profi táncos, akinek az előző évad alatt született meg feleségével első kisgyermeke.

Törőcsik Franciska és Baranya Dávid nagyon jól tud együtt dolgozni (Fotó: TV2)

Törőcsik Franciska: „Már vártam a telefont”

Franciska hozzátette:
Mi már dolgoztunk korábban együtt, a Hogyan tudtunk élni nélküled című filmben, futólag viccelődtünk egymással, nagyon jó Dávid humora, a próbákon nagyon jókat nevetünk, mindketten szeretünk sztorikat mesélni, a táncunkban is szeretnénk történteket átadni – fogalmazott, majd elárulta, mit szólt, amikor felkérték a műsorba:

 Benne volt már a fejemben, szinte már vártam a telefont, főleg, hogy a Hogyan tudnék élni nélküled című filmben is táncolni kellett. 

– Nem szoktam így kifejezetten akarni dolgokat, mert abban hiszek, hogy jön, amikor kell. De ez most ott volt a fejemben, és jött is – mosolygott. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek