Hoppá!

Vilmos herceg elszólta magát, Katalinon kívül valakivel még megosztja az ágyát

B. V.

Létrehozva: 2024.10.22. 12:30

A walesi hercegi pár mellé valaki mindig bebújik az éjszaka közepén.

A walesi hercegi párról köztudott, hogy számukra a család az első. György, Sarolta és Lajos jelenti a mindent. A gyerekek mellett azonban van még egy számukra fontos családtag, aki szintén szinte minden szabadidejüket követelné, sőt még helyet maguk mellett a hitvesi ágyban is: Orla, a cocker spániel. Erről pedig nem más számolt be, mint Vilmos herceg, aki halkan megsúgta: Orla szinte minden este egy ágyban alszik vele és Katalinnal. 

Katalin hercegné (Kate Middleton) és Vilmos herceg 2010-ben
Kiderült, egy harmadik fél mindig közéjuk furakszik az ágyban. Fotó: AFP

Orla 2020-ban csatlakozott a hercegi párhoz, miután Katalin testvérének, James Middletonnak a kutyája Luna hat egészséges kölyökkutyát hozott világra. A királyi négylábú ennek ellenére 2022-ig nem tette tiszteletét a nyilvánosság előtt. Ekkor mutatták be először a fekete négylábút egy portrén, Sarolta születésnapja alkalmából. 

További érdekesség, hogy a spániel neve kelta nyelven arany hercegnőt jelent, így neki is van "titulusa" pont, mint gazdáinak. Vilmoséknek korábban is volt már házikedvencük. Lupo, aki szintén spániel volt és sajnos 2020-ban elhunyt, nem sokkal Orla érkezését megelőzőleg. Kutyusuk elvesztése azonban olyan mélyen érintette őket, hogy még a közösségi médiában is megemlékeztek róla:

Kilenc évig ő volt a családunk szíve, nagyon fog nekünk hiányozni. 

Orla azonban jelenleg nem a walesi hercegipár egyetlen kedvence. Van ugyanis egy tengerimalacuk is, akit Snowflake-nek, magyarul hópehelynek hívnak. Vele kapcsolatban Vilmos elárulta, hogy habár a rágcsálót a gyerekek kapták, a ketrectakarítás szinte mindig rámarad, írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek