PR Cikkek

Reumás fájdalmakra ajánlott CROTALGIN® FORTE krém (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2019.02.20.

A rossz testtartás kínzó hátfájást, a derék beállását is okozhatja. A számítógépes munka tipikus jelensége, mikor nagyon erősen koncentrálunk valamire, a vázizomzat teljesen befeszül, a nyak előrenyúlik. Tudatos, könnyű relaxációval, egy-egy pihenésképpen beiktatott sétával megoldható, hogy ellazuljon a stresszes izomzat. Lehetőleg legyen minden a kezünk ügyében, de legalábbis könnyen elérhető helyen. Ne kelljen állandóan hajolgatni, nyújtózkodni valamiért. Ne szorítsuk a telefont a fülünk és a vállunk közé, mert ez nem tesz jót a nyaki csigolyáknak. Háztartási munka is okozhat ilyen fájdalmakat, például porszívózás közben is beállhat a derekunk, de akkor is, ha beáztatjuk a túl szennyes ruhát a kádban vagy amikor fürdetjük a gyereket.

Az idegesség, a rá stresszelés tovább feszíti, még görcsösebbé teszi az izomzatot, ami fokozza a fájdalmat. Nincs mindig lehetőség orvoshoz fordulni, de nem biztos, hogy feltétlenül szükséges is. Segíthet a fekvés, a pihenés, de az ülés nem jó megoldás, mert az terheli gerincoszlopot. Érdemes naponta többször is a fájó területet átmasszírozni természetes hatóanyagú izomlazító, fájdalomcsillapító krémmel. Ehhez ajánlható a recept nélkül kapható CROTALGIN® FORTE krém.

Az egyedülálló összetételű készítmény, reumás és izomfájdalmak esetén kitűnően alkalmazható, a fájdalmak enyhítésére. Tartalmaz texasi csörgőkígyó mérget, kámforon és metilszaliciláton kívül még indiai kobra mérget és mentolt is. A fájdalom erősségétől függően a kezelést naponta 2-4 alkalommal megismételhetjük. Erős fájdalom esetén pakolásként is alkalmazható. Krónikus fájdalmak esetében tartós, kúraszerű kezelés javallott. Sportolóknál helyi vérbőséget okozó hatása miatt “bemelegítő krémként”, valamint húzódások kezelésére is használható.

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el  a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek