PR Cikkek

A szikrázó napsütés és árnyoldalai (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2019.04.14.

Érdemes természetes, ásványi pigmentekkel óvni a bőrt az erős napsugaraktól.

A napfény a déli órákban szinte már a nyári erővel özönlik! Olyannyira, hogy az ember szinte úgy érzi, mintha máris túl sok lenne a jóból. A napsugarak nem csak melegítik, időnként már-már égetik a bőrt, s mi jöhet még a legforróbb évszakban! A változó intenzitású és hullámhosszú napsugarak már most fényártalmat okozhatnak, bőrpírrel, idővel akár a bőröregedés / ráncosodásbőr felgyorsulását tapasztalhatjuk vagy pigmentációs zavarokkal is figyelmeztethetnek, hogy óvatlanul napfürdőztünk.

Ne várjuk meg a kései intő jeleket, következményeket, inkább előzzük meg a bajt! A BIOLA Biokozmetikai Kft. ásványi pigmentekkel és gyógynövények kivonataival készített, dermatológiailag tesztelt biokozmetikai fényvédőinek használatát látványos módon hálálhatja meg a bőrünk! Megoldást ad a vízmelletti napfürdőzőknek a BIOLA: Bíbor kasvirág fényvédőkrém, amely vízlepergető tulajdonsággal bír, nagy mennyiségű kakaóvajat, valamint a körömvirág olajos kivonatát, méhviaszt és jojobaolajat tartalmaz. Sőt, a bőr természetes védekezőképességét és a szabadgyököktől való védelmét a retinyl-palmitáttal (A-vitamin), E-vitaminnal, valamint a bíbor kasvirág kivonatával támogatja.

Az Orvosi somkóró fényvédő krém a kevésbé fényérzékeny arcbőrre és testre gondosan megalkotott hidratáló és bőrtápláló hatású anyagokban gazdag fényvédő krém. Az értékes összetevői, a szezámolajtól a jojoba olajon át a kakaóvajig együttesen segítik a zsíroldékony bőrregeneráló hatóanyagok bőrbe jutását. Kisgyermekek számára is ideális az erős fényvédelmet biztosító BIOLA: Kakaóvaj–turmeric fényvédő krém, valamint a nagyon erős fényvédelmet nyújtó Homoktövis fényvédő krém, szintén bőrnyugtató zab-, orvosi somkóró és lenmag kivonatok valamint kakaóvaj és jojoba olaj és a bőrregenerációt elősegítő homoktövis-, bíborkasvirág-, sárgarépa-, gyógynövénykivonatokkal készül. A termékeket a BIOKONTROLL, HU-ÖKO-01 ellenőrzi mint biokozmetikumokat és tanúsítja évek óta.

A BIOLA Bio Kandilla napozás utáni age defying testápoló kellemesen nyugtatja és táplálja a túlnapoztatott bőrt.

A NATURISSIMO termékcsalád egyik zászlóshajója a minden bőrtípusra alkalmazható Napozás utáni szoli balzsam, amely természetes és a szoláriumban történő napfürdőzést megelőzően vagy azt követően is egyaránt jó szolgálatot tehet. Támogatja a bőr hidratációját és fiatalos állapotának megőrzését, túlnapozás után pedig enyhítő segítséget nyújthat.

Az egyenletes és gyorsabb barnulási folyamatokat a diólevél kivonata és a bőrtápláló aminosavak segítik. A mélyrétegi, úgynevezett napfény okozta bőröregedési folyamatokat mérsékelheti a zöld tea és körömvirág kivonata, továbbá az E-, B3-, és B5-vitaminok. A hidratációt segítő uborka és aloe levél hatóanyagai bársonyos, üde bőrérzettel ajándékozhatja meg a használóját.

A DR. GANOLIFE termékek közül a REISHI BŐRTÁPLÁLÓ BALZSAM minden bőrtípusra alkalmazható, napozás előtt célszerű használni még a naphoz szokott bőrön is. Hidratálja és hatékonyan támogatja a bőr nyugtatását, regenerálódását bio Ganoderma lucidum gomba és cickafarkfű kivonata mellett gyógynövényekből származó bioaktív hatóanyagokat, valamint a barnulási folyamatot támogató aminosavat tartalmaz. A bőröregedési folyamatok mérséklését a zöld tea és körömvirág kivonata segítheti, az olíva kivonat és az aloe varázslatos kettőse pedig bársonyos, üde bőrérzet kialakulását támogatja.

Végül, de nem utolsósorban, érdemes szót ejteni a pigmentációs zavarokról, pontosabban azok komplex nappali bőrápolást biztosító megelőzéséről. A dermatológiailag tesztelt, kismértékű fényvédelmet is kínáló NATURISSIMO Zöld tea hidratáló nappali arckrém óriási előnye, hogy nem csak a fény okozta másodlagos ártalmaktól óvja a bőrt a zöld tea kivonatával, hanem antioxidánsokkal is feltölti azt. Jól hidratálja és többek közt a vadárvácska hatóanyagain túl természetes pigmentekkel korrigálja az arcbőrt.

Így akár BB krémként ís tekinthetjük az egyöntetűbb bőrtónust mutató bőrápolóra! Mivel a megfelelő mértékű fényvédelem kulcsfontosságú a nyári időszakban, érdemes a természetes hatóanyagokban gazdag fényvédő krémeket a tápláló nappali arckrémek fölé helyezni, így biztosítva önmagunk számára még gondosabb bőrápolást.

Ha pigmentációs problémával vagy öregségi pigmentfoltokkal szembesültünk, akkor sem kell kétségbe esnünk! A NATURISSIMO PROFESSIONAL termékcsalád kozmetikus általi halványító kúrával már akár öt kezelést követően és az otthoni természetes hatóanyagokkal történő bőrápolással kiegészült kezeléssel is látványos javulás érhető el!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek