PR Cikkek

Őszi pollenáradat: hogyan védekezzünk? (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2019.09.17.

Az allergiások száma egyre növekszik hazánkban, már minden tizedik gyermek pollenérzékeny. A forró nyár miatt a parlagfű intenzívebben ontja pollenjeit, a SZÉNANÁTHÁVAL küzdőknek fokozott gondot kell fordítaniuk légútjuk egészségére. A szervezet túlzott immunreakciójaként légúti gyulladás és váladékozás kezdődhet, amely tüsszögést, köhögést, orrfolyást, könnyezést és szemviszketést eredményez.

Hatékony kombináció a légút egészségéért

A pollenallergiával küzdőknek kedvező hatásúak lehetnek egyes növények hatóanyagai. Világszerte egyre elterjedtebben alkalmaznak olyan természetes hatóanyag-keverékeket, amelyekben a vitaminok, antioxidánsok mellett a légút tisztaságát támogató növények (torma, fokhagyma és gyömbér) kivonatai is szerepelnek. A népi gyógyászat ezeket a növényeket évszázadok óta alkalmazza a könnyű légzés fenntartására, az orr- és a toroknyálkahártyák tisztaságának elősegítésére.

A régi tapasztalatok alapján készült az ALLIX egészség-védő hatóanyag-kombináció, amelyet a kutatók a közelmúltban újabb komponensekkel egészítettek ki: az ALLIX-FORTE újdonságban jelentős szerepe van a görögszéna szaponinjainak, az immunrendszer normál működésében fontos C- és D3-vitaminnak és az immunműködésben szintén hatékony cink mikroelemnek. A kombináció feladata a légúti nyálkahártyák egészséges állapotának, vastagságának támogatása, a légút tisztántartása pollenáradat idején és náthás időszakokban is.

A légút irritációja csökkenthető

A légút irritációja, majd ennek következményeként a gyulladása során a lokális oxidációs-redukciós folyamatok egyensúlya felborul, ezt tudják az antioxidáns hatóanyagok ellensúlyozni. A légúti nyálkahártyák oxidációs folyamatainak stabil, normál működését segítik az ALLIX-Forte növényi polifenoljai (citrus flavonoidok, zöldtea katechinek) és a C-vitamin. A készítmény hatásosságának kiegészítésére hisztidint is tartalmaz.

A torma, fokhagyma és gyömbér általánosan fogyasztott fűszernövényeink, igen erős ízük miatt kapszulázott formában kerülnek forgalomba. Jó tudni, hogy kivonatuknak sincsen mellékhatása, így az ALLIX-Forte gyermekeknek is adható.

Bővebb információ: http://www.pharmaforte.hu/hu/termekek/allix/

[email protected]

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek