PR Cikkek

5 ok, amiért újra népszerű a papír alapú karácsonyi képeslap (x)

Címkék
karácsony

Bors

Létrehozva: 2019.11.04.

Az év végéhez közeledve egyre gyakrabban elgondolkodunk azon, hogy mivel kedveskedhetnénk a hozzánk közel álló személyeknek. A hagyományos ajándékokon túl vannak olyan kapcsolatok, melyek esetében elegendő lehet egy képeslap is. Legtöbben azonnal az e-mail-ben elküldött megoldásokra gondolnak, pedig a klasszikus karácsonyi üdvözlőlap most reneszánszát éli. Minden korábbinál többen érdeklődnek iránta, pláne akkor, ha prémium színvonalon kerül az megvalósításra. Lássuk, milyen előnyei vannak annak, ha ezúttal nem a digitális világot, hanem sokkal inkább a papír alapú képeslapküldést részesítenénk előnyben! 

Személyes megoldás

Amikor ajándékozásról van szó, akkor legtöbben szeretnénk a személyes megoldások mellett letenni a voksot. Felmerül azonban a kérdés, hogy mennyiben valósulhat ez meg akkor, ha a tömegszámra küldött online képeslapokat választjuk. Ennél már csak az a kiábrándítóbb, amikor egy üzenethez csatoljuk az összes címzettet, így mindenki látja, hogy tulajdonképpen három kattintást foglalkoztál ezzel az ünnepi jókívánsággal. A dolog lényege éppen abban rejlene, hogy megtiszteld a címzettet a személyességgel. 

Retro érzés modern megközelítéssel 

A karacsonyi-kepeslapok.hu információi szerint sokan kifejezetten azért szeretik a papír alapú képeslapokat, mert visszahoznak valamit abból a korból, amikor az ünnepek előtt még a postaládába érkeztek a rokonok, barátok jókívánságai. Nem csak a hangulat érdekében lényeges ez, hanem például olyan karácsonyi üdvözlőlapok is megtalálhatóak a kínálatban, melyek a design tekintetében is hozzák a régi korok stílusát. Természetesen azok is megtalálhatják a kínálatban számításukat, akik kifejezetten modern, fiatalos, lendületes stílus mellett tennék le a voksot. 

Prémium kategóriás karácsonyi képeslapok 

Ugyan a bevásárlóközpontokban is rengeteg képeslappal találkozni, ám ezek általában semmi különlegeset nem képviselnek. Ha már egy képeslappal szeretnénk kifejezni, hogy gondolunk a másikra, akkor érdemes megadni a módját a dolognak. A prémium színvonalú alapanyag az extra nyomtatási technikák alkalmazása és az egyedi szövegezés egyaránt azt a célt szolgálják, hogy minden tekintetben luxus érzetet keltsen a karácsonyi képeslap, és mégis megadja azt a meghittséget, amelyet elvárunk tőle. 

Egyedi stílus és szövegezés 

A prémium kategória természetesen együtt jár azzal, hogy a szövegezés tartalmát és stílusát illetően is magunk választhatunk. Igény szerint borítékolás előtt kézzel írt szöveget is elhelyezhetünk rajta, de a nyomtatott verzió mellett is dönthetünk. Stílus tekintetében mindenki megtalálhatja napjaink kínálatában azt, amely ízlésének és a megajándékozni kívánt személynek is maximálisan megfelel. Az üdvözlőlapok egyébként ajándék mellé csomagolva is remek választásnak bizonyulnak. 

Céges ajándékozáshoz is ideális 

A képeslapküldés nem csak magánszemélyként lehet praktikus, hanem akkor is, ha céges partnereinknek szeretnénk ilyen úton megköszönni az éves együttműködést. A saját céges image-et is nagymértékben építő megoldásnak köszönhetően szorosabbra fűzhető akár az üzleti kapcsolat is. Persze ennek érdekében fontos, hogy olyan prémium színvonalú képeslapra essen a választás, mely stílusában passzol a jelenlegi kapcsolat jellegéhez és a cég által képviseltekhez. Vannak, akik a modern megoldásokat nem veszik jó néven, így ha nem kifejezetten egy fiatalos csapatról van szó, akkor inkább érdemes a klasszikus képeslapokkal biztosra menni. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek