PR Cikkek

Mindmegette: Carbonara spagetti

Bors

Létrehozva: 2019.11.14.

BÁR A TOJÁSALLERGIA RITKÁBB, MINT A LAKTÓZ VAGY A GLUTÉNÉRZÉKENYSÉG, FONTOS BESZÉLNI RÓLA, HISZEN A TOJÁS HELYETTESÍTÉSE A FŐZÉSNÉL ÉS A SÜTÉSNÉL KORÁNTSEM EGYSZERŰ. AZ ALÁBBI ÉTELEKET BÁTRAN FOGYASZTHATJÁK A TOJÁSALLERGIÁSOK IS.

Carbonara spagetti

Hozzávalók 4 személyre:

  • 400 g durumspagetti 
  • só, őrölt bors, petrezselyemzöld, kakukkfű
  • 200 g tofu
  • 200 ml rizstejszín vagy főzőtejszín   
  • 100 g reszelt parmezán
  • 1 ek olaj 
  • 200 g sonka                                                    

Mindmegette

Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!

Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!

Elkészítés:

1. Főzzük ki a tésztát forrásban lévő sós vízben a csomagoláson
megadott utasítás szerint, majd szűrjük le.

2. A tofut vágjuk kockákra, aztán turmixoljuk simára a tejszínnel és a parmezánnal. Sózzuk, borsozzuk meg.

3. Egy serpenyőben forrósítsuk fel az olajat, pirítsuk meg rajta a felkockázott sonkát. Adjuk hozzá a lecsepegtetett tésztát, majd vegyük le
a tűzről. Öntsük hozzá a tofus keveréket, és forgassuk össze. Tálaljuk a felaprított zöldfűszerekkel és reszelt parmezánnal megszórva.

További receptekért keresse a Mindmegette magazint!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek