AZ ŐSZ A SÜTŐTÖKRAJONGÓK KEDVENC ÉVSZAKA, HISZEN ILYENKOR SZÁMTALAN ÉTELT KÉSZÍTHETÜNK EBBŐL AZ IGEN EGÉSZSÉGES ALAPANYAGBÓL. PRÓBÁLJA KI ÖN IS AZ ALÁBBI RECEPTEKET!
Hozzávalók 12 darabhoz:
Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!
Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!
Elkészítés:
1. A tököt tisztítsuk meg, vágjuk kockákra. Egy serpenyőben hevítsünk fel egy kevés olajat, és süssük meg.
2. Egy nagyobb tálban keverjük össze a lisztet, a sót, a borsot, a sütőport és az aprított petrezselymet. Egy másik tálban keverjük össze az olívaolajat, a joghurtot, a tojást, a tejet és a reszelt gyömbért.
3. A száraz és nedves hozzávalókat vegyítsük el, aztán adjuk hozzá a felkockázott feta sajtot, a sonkát és a sült tököt. Alaposan dolgozzuk
össze.
4. Osszuk el a tésztamasszát egy 12 db-os muffintepsi papírkapszlikkal bélelt mélyedéseiben. A 190 fokra előmelegített sütőben süssük meg kb. 25 perc alatt.
További receptekért keresse a Mindmegette magazint!