A SÜLT CSIRKECOMB AZ EGYIK LEGKÖNNYEBBEN ELKÉSZÍTHETŐ HÚSÉTEL, AZONBAN HAMAR RÁ LEHET UNNI, ÍGY ÉRDEMES IDŐNKÉNT ÚJABB RECEPTEKET IS KIPRÓBÁLNI. MUTATUNK NÉHÁNYAT.
Tojáskrémes csirkecomb
Hozzávalók 6 személyre:
Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!
Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!
Elkészítés:
1. A krumplit héjában főzzük addig, amíg egy villát bele tudunk szúrni, de ne legyen teljesen puha. Szűrjük le, hagyjuk hűlni. Hámozzuk meg, a nagyobbakat vágjuk félbe.
2. A tojásokat főzzük keményre, hagyjuk hűlni. Hámozzuk meg, tegyük késes aprítóba, és törjük össze a tejföllel, a mustárral, némi sóval és őrölt borssal. Forgassuk bele a megmosott, felaprított snidlinget, majd töltsük a masszát a megmosott combok bőre alá.
3. Egy nagyobb sütőtálat kenjünk ki olajjal. Szórjuk bele a burgonyát és a meghámozott, cikkekre vágott vöröshagymát. Tegyük rá a töltött combokat, és 170 fokos sütőben, alufóliával letakarva süssük 30 percig.
Ezután vegyük le az alufóliát, és pirítsuk meg a húst.
További receptekért keresse a Mindmegette magazint!