PR Cikkek

Mindmegette: Tojáskrémes csirkecomb

Bors

Létrehozva: 2020.01.16.

A SÜLT CSIRKECOMB AZ EGYIK LEGKÖNNYEBBEN ELKÉSZÍTHETŐ HÚSÉTEL, AZONBAN HAMAR RÁ LEHET UNNI, ÍGY ÉRDEMES IDŐNKÉNT ÚJABB RECEPTEKET IS KIPRÓBÁLNI. MUTATUNK NÉHÁNYAT.

Tojáskrémes csirkecomb

Hozzávalók 6 személyre:

  • 800 g burgonya
  • 6 db tojás 
  • 1 ek tejföl
  • 1 ek mustár
  • só, őrölt bors
  • 1 csokor snidling 
  • 8 db csirkefelsőcomb
  • egy kevés olaj
  • 2 fej vöröshagyma

Mindmegette

Mindmegette magazin minden csütörtökön a Borsban - keresse az újságárusnál!

Olvasson kényelmesen: fizessen elő a Borsra!

Elkészítés:

1. A krumplit héjában főzzük addig, amíg egy villát bele tudunk szúrni, de ne legyen teljesen puha. Szűrjük le, hagyjuk hűlni. Hámozzuk meg, a nagyobbakat vágjuk félbe.

2. A tojásokat főzzük keményre, hagyjuk hűlni. Hámozzuk meg, tegyük késes aprítóba, és törjük össze a tejföllel, a mustárral, némi sóval és őrölt borssal. Forgassuk bele a megmosott, felaprított snidlinget, majd töltsük a masszát a megmosott combok bőre alá.

3. Egy nagyobb sütőtálat kenjünk ki olajjal. Szórjuk bele a burgonyát és a meghámozott, cikkekre vágott vöröshagymát. Tegyük rá a töltött combokat, és 170 fokos sütőben, alufóliával letakarva süssük 30 percig.
Ezután vegyük le az alufóliát, és pirítsuk meg a húst.

További receptekért keresse a Mindmegette magazint!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek