PR Cikkek

Természetes gondoskodás a baba és a mama bőrére! (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2020.02.05.

Mindig felmerül a kérdés, hogy milyen babafürdetőt előnyös használni az első napoktól?! Különösen célszerű, hogy S.L.S és S.L.E.S, valamint alkil szulfátoktól mentes babafürdetővel fürdessük gyermekünket az első néhány hónapban.

Célszerű ilyenkor az erős konzerválószereket és szintetikus illatanyagokat is elkerülni! Erre lehetőséget adnak a bio és natúr, BIOLA Biokozmetikai Kft. által gyártott babafürdetők és babaápoló termékek, amelyek mindegyike bőrgyógyászatilag tesztelten megfelelő a kisgyermekek részére is! Cégünk termékei közül már az első napoktól ajánljuk, a 77% bio összetevőt tartalmazó CALENDULA BABAFÜRDETŐ-t, amely Dermatológiailag tesztelt és az érzékeny bőrű babák bőrére is jól bevált! Érdemes ilyen bőrgyógyászatilag jól megfelelőnek talált biokozmetikummal kezdeni az hónapokban a fürdést. Nagyon közkedvelt termékünk a BIO JOJOBÁS BABA FÜRDŐESSZENCIA, mely rendkívül gazdaságosan alkalmazható, akár 40-50 fürdetéshez is elegendő egy flakon.

Az első hónapokban a pelenkakiütések megelőzéséhez jól bevált a BIO ECHINACEA & BÚZAFŰ BABA POPSIKRÉM, amely segíti az irritált popsi megnyugtatását. 

A NATURISSIMO HERBAL BABASAMPON nagyon közkedvelté vált, mert nem csak a babák, hanem az érzékeny fejbőrű szülők is használják. Különösen előnyös a koszmó problémájával küzdő kisgyermekeknek. Az S.L.S mentes sampon B5-provitaminnal, B3-vitaminnal és a mandulatej aminosavaival, az édesgyökér kivonatával segíti a hajas fejbőr regenerációját.

Az erősen zsírhiányos és a bőr ún. szárazság tüneteivel küzdő kisgyermekeknek a HERBAL BŐRREGENERÁLÓ OLAJ-at vásárolják, mely a jojoba olajával, homoktövis kivonatával, ligetszépe- és tökmagolajokkal, valamint citromfű olajával készülő bőrápoló, mely az esténkénti babamasszázshoz nagy segítséget nyújt. 

Ha a kisbaba bőre nagyon erősen vízhiányos, akkor a HERBAL BABA TESTÁPOLÓ-t szoktuk ajánlani. Bőrtápláló olajokban is gazdag, de ezen felül a bőrregenerációt elősegítő olíva levél, orvosi ziliz gyökér és cickafarkfű virág kivonatát, valamint allantoint is tartalmaz.

A kisgyermekes családok részére költséghatékony megoldás a NATURISSIMO GYERMEK ÉS BABA KRÉMHABFÜRDŐ, mely bőrnyugtató hatásáról ismert körömvirág kivonatokat és B5-provitamint is tartalmaz.

Az első séták alkalmával megbízható segítség a babák bőrének időjárási ártalmak elleni védelmére a HERBAL BABA BALZSAM, amely komplex támogatást nyújt a bőrregenerációhoz.

Dr. Gyovai Viola

okleveles biológus, a Magyar Tudományos Akadémia kandidátusa, a BIOLA Biokozmetikai Kft. fejlesztő csapatának vezetője

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek