PR Cikkek

Érezted már a kellemetlen, alhasba nyilaló érzést? (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2020.12.19.

Sokan szenvednek a felfázás okozta tünetektől évszaktól függetlenül. Az E.coli baktériumok felelősek a kellemetlen tünetekért, amelyek a húgyútba kerülve elszaporodnak és gyulladást okoznak. A hideg idő beköszöntével nagyon fontos a réteges öltözködés. Ne engedjük kihülni derekunkat, altestünket!

Hogyan előzhető  meg a felfázás? 

Kellő óvatossággal, előkészülettel megelőzhető, hogy ne kelljen sokat a mellékhelyiségbe járni. 

Néhány növényi anyag, így a tőzegáfonya hatóanyagai kedvezőtlen közeget képesek teremteni a húgyútban a baktériumok megtapadásához, azok szaporodásához. 

A  PaCran®, szabadalmaztatott eljárással készülő amerikai, nagyszemű tőzegáfonya-koncentrátum (Vaccinium macrocarpon). Megakadályozza E.coli baktérium megtapadását a húgyút falán, ennek köszönhetően pedig a megfelelő mennyiségű folyadék képes kimosni azt a szervezetből. A készítmény nem terheli meg a szervezetet, így nyugodtan szedhetjük akár megelőző jelleggel is. Szedésével egy időben a hatás érdekében mindenképpen meg kell inni legalább 2 liter vizet naponta. Húgyúti gyulladások antibiotikum-kezelése mellé is ajánlott, ugyanis megakadályozza antibiotikum-rezisztens baktériumok keletkezését.

Magyarországon a Cran-C-Forte - a jól ismert iSAY felfázásra termék tovább fejlesztett változata - fő hatóanyaga a  PaCran® tőzegáfonya-kivonat.  A CRAN-C-Forte tartalmazza a gyümölcs 100% hatóanyag tartalmát, 24 óra elteltével is a maximumon van. A hatóanyag 500 mg-os dózisa (egy kapszulában) még 36 óra után is intenzív, mintegy 50%-os.

A készítmény további hatóanyagai az aranyvessző kivonata, valamint C-vitamin. 

Az aranyvessző kivonatának (10:1 koncentráció) hatóanyagai ugyancsak támogatják a húgyút egészségét:

• támogatják a húgyhólyag és az alsó húgyutak egészségét,

• hozzájárulnak a vizeletürítési funkciók normál működéséhez,

• megvédi a sejteket és a szöveteket a káros oxidatív hatásoktól,

• hozzájárul a külső kórokozók elleni védelemhez.

A készítmény C-vitamin (L-aszkorbin sav) tartalma támogatja az immunrendszer normál működését a kórokozókkal szemben. Mint antioxidáns védi a növényi hatóanyagok aktivitását a levegő oxidáló hatásával szemben.

A cikk a Pharmaforte támogatásával készült.

Bővebb információ: shop.pharmaforte.hu

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek