PR Cikkek

Babaproject: apa leszek (x)

Címkék
egészség

Bors

Létrehozva: 2021.03.19.

Egyre több szó esik napjainkban a férfiak termékenységét érintő kérdésekről, mivel hazánkban minden ötödik pár hosszan küzd a fogamzás elérésért. A látszólagos meddőségért a nők és a férfiak azonos arányban felelősek. Sajnos sokan már két-három hónap eltelte után lombikbébi programért szaladnak, pedig léteznek kevésbé drága és sokkal kellemesebb megoldások: a stressz oldása, az életmód igazítása és spermaképet javító herbál-vitaminkészítmények.

Mind a férfi, mind a női meddőség lehet funkcionális, amely orvosi beavatkozást igényel, valamint lehet nem-funkcionális, amikor egészségügyi szakemberek tanácsai, javaslatai sikeresen vezetnek a fogamzás eléréséhez. Például számos nőgyógyász küldi a meddőnek látszó párt pszichológushoz és láss csodát, a párok akár 70%-ánál megtörténik a fogamzás pár hónapon belül.

Az egyik leggyakoribb gátló faktor a stressz. A hónapokig, évekig tartó sikertelen próbálkozással járó feszültség nagyobb gondokat okozhat, mint hinnénk, a férfiak esetében a spermium minőségére és mennyiségére gyakorol negatív hatást. A stresszt alapvetően nehéz kizárni, főleg, ha egy ennyire fontos dologról van szó, de mindenképp érdemes valamilyen egyszerűbb stresszoldó technikával megpróbálkozni.

Problémát okozhat még az is, ha nem viszünk be elegendő tápanyagot. Egy dietetikus sokat tud ebben segíteni. Fontos minden babát tervező nőnek és férfiaknak speciális összetételű fogamzásra felkészítő vitaminokat, ásványi anyagokat, antioxidánsokat és speciális növényi kivonatokat tartalmazó készítményeket bevetni a siker érdekében. Ezek a készítmények felerősítik a szervezetet, és támogatják a éppen aktuális biológiai folyamatokat.

Milyen típusú készítmények segíthetnek?

FERULANT egy gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény férfiak számára nyújt segítséget. Ez az amerikai eredetű, szabadalmaztatott készítmény kizárólag természetes anyagokból készül és semmilyen hormont nem tartalmaz. A Stanford University (USA) klinikai vizsgálatai szerint a készítmény 3 hónap alatt átlagosan 55%-kal növelheti a spermiumok számát és 37%-kal a mozgékonyságukat. Kimagasló antioxidáns aktivitásának hatására a DNS-töredezettség, fragmentációs index szignifikánsan lecsökken. Hatására jó egészségnek örvendő babák születnek – egy hivatalos szakmai cikk megállapítása szerint.

Forrás: Pharmaforte

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek