Sport

Könnyezik Schumacher szerettei hangjára

Bors

Létrehozva: 2016.06.30.

Bár korábban egy-két kósza hír azt sugallta, hogy a hétszeres F1-es világbajnok Michael Schumacher a halálán van, egy tegnapi információ szerint jól reagál az orvosi kezelésekre.

Forrás: AFP

A 2013 decemberében súlyos síbalesetet szenvedett német pilótát jelenleg is a Genfi-tó partján található svájci házában kezelik.

Nyolcszázmillió dolláros (232 milliárd Ft) vagyonából 15 milliót (4,4 milliárd) fordítottak olyan helyiségek kialakítására, ahol az orvosi felszereléseket el lehet helyezni. A német autóversenyző körül tizenöt orvos sürgölődik, és mindezért heti 140 ezer dollárt (40 millió Ft) fizet a család. S talán lassan már látni az alagút végét.

Luca di Montezemolo, Schumi egykori ferraris csapatfőnöke azt nyilatkozta, a pilóta jól reagál a kezelésre. – Amikor a gyermekei, felesége és kutyája hangját meghallja, peregnek a könnyek a vékony arcán – fogalmazott Montezemolo.

Egy olasz újságíró, Giorgio Terruzzi viszont kegyetlen, mert megírta, hogy visszavonulása után Schumacheren a depresszió jelei mutatkoztak. Hogy ennek mennyi a valóságtartalma, egy ideig aligha tudjuk meg az érdekelttől, hiszen súlyos agysérüléséből nagyon lassan gyógyul, s még mindig nem kommunikál.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek