Sport

Élvonalbeli focista lehetett volna az Újpest hétvégén elhunyt 17 éves játékosából

K. D.

Létrehozva: 2018.05.02.

Tragikus hirtelenséggel, autóbalesetben elhunyt hétfő hajnalban az UTE Labdarúgó Akadémiájának 17 éves játékosa, Molnár Emánuel Erik. Egy BMW-ben két társával utazott. Az autó árokba hajtott, majd villany­oszlopnak ütközött Veresegyházán. A másik két személyt könnyebb sérüléssel szállítottak kórházba.

– Szerdán kell bemennünk a rendőrségre, akkor tájékoztatnak a baleset körülményei­ről. Ezután lehet elkezdeni a temetést szervezni – mondta megtörten a Borsnak a fiatal tehetség édesanyja. A tragédia eleve kegyetlen fájdalmat je­lent számára, de az által még borzalmasabb, hogy – mint megtudtuk – korábban a férjét is elveszítette.

– Két éve focizott az Újpestnél Emánuel. Már az első edzések után kitűnt, hogy extragyors, és rendkívül gólérzékeny – ezt már Szél József, az U17-es csapat vezetőedzője mondta lapunknak. – Az első évében 33 meccsen 31-szer volt eredményes, ezzel gólkirályi címet szerzett. Oroszlánrészt vállalt abban, hogy bajnoki címet szereztünk. Benne volt a lehetőség, hogy elsőosztályú focista váljon belőle. De ennél sokkal fontosabb, hogy hihetetlen jószívű ember volt, aki a vidámságával mindig jó hangulatot teremtett az öltözőben. Rengeteg barátja volt – tette hozzá a szakember.

„Ezt nem tudom elhinni, Manosz! Ugye csak viccelsz, mint mindig, az osztályfőnö­-ki órákon!” – búcsúzott az UTE Facebook-oldalán korábbi osz­tályfőnöke, Sulyok Attila, akit szintén nagyon megviselt a halála.

– Emánuel hihetetlen jó humorú, életvidám személyiség volt, de emellett tisztelettudó, jólnevelt gyereknek ismertem meg. A pályán pedig szélvész gyorsaságával hívta fel magára a figyelmet – mondta róla a felcsúti Endresz György Általános Iskola testnevelőtanára, és a Puskás Akadémia U9-es és a megyei U13-as csapat edzője.

Molnár Emánuel Erikre tegnap gyertyagyújtással emlékeztek a Bánka Kristóf Sportközpontban, ahol a család mellett a pályatársak is lerótták tiszteletüket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek