Bajnokok Ligája

Betegen, ágyból szurkolt a legenda a Fradinak

gg

Létrehozva: 2022.07.07.

Vincze Ottó szerint a visszavágón nem lehet gond.

Nem történt tragédia Kazahsztánban, de Ferencváros csalódást okozott a Bajnokok Ligája-selejtező első meccsén. Akármi is történik, az idegenbeli 0-0 után itthon le kell győzni a Tobolt, ezt tudja mindenki.

Vincze Ottó a Ferencváros egykori válogatott játékosa természetesen a televízió előtt szurkolt a csapatnak, pedig, mint mondta, némi láz zavarta a teljes "élvezetben".

A fiúk a kazah pályán szenvedtek, én pedig itthon az ágyban 

– mondta kissé rekedt hangon a Borsnak. – De ez nem zavart abban, hogy ne vegyem észre egyelőre még idény eleji a csapat formája.

Vincze Ottó szerint a stílus, amellyel a Tobol harcba szállt a Fradi ellen, hatásos volt, hiszen Tokmacék nem találták meg a réseket a néha kilenc emberrel védekező kazahok ellen.

– Az pedig természetes, hogy a vendéglátók lassan felbátorodtak, jöttek kifelé a valljuk be nem túl erős szorításból, és meglepően szemtelenül kezdték szövögetni a támadásaikat.

Az egykori válogatott futballista ezzel együtt úgy véli, gól nem igazán volt egyik csapat játékában sem, s ez előnyt jelent a szerdai visszavágóra.

– Mivel a mieink komolyabb célokat is kitűztek maguk elé, mint a Tobol elleni továbbjutás, meggyőződésem, hogy az Üllői úton a Ferencváros legyűri az ellenfelet. A Fradi sokkal jobb csapat a kazahnál, nem okozhat gondot a továbblépés.

A visszavágót szerdán 20 órától rendezik.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek