Gyász

„Kérdeztük, hol van Miki” – Lendvai Miklós édesapja így tudta meg a borzalmas hírt

lm

Létrehozva: 2023.03.01.

Több mint egy hete, február 20-án hunyt el a csupaszív, 23-szoros magyar válogatott futballista, Lendvai Miklós. Édesapja, idősebb Lendvai Miklós elárulta, óriási fájdalmakon megy keresztül a család.

Február 20-án hunyt el a Zalaegerszeg és a Ferencváros korábbi kiváló középpályása, Lendvai Miklós. A korábbi 23-szoros válogatott az elmúlt években teljesen felhagyott a futballal, és apósa építőipari vállalkozását vezette. Édesapja, idősebb Lendvai Miklós megrendítő interjúban mesélt az elmúlt egy hét történéseiről.

Az utóbbi években felhagyott a futballal Lendvai Miklós Fotó: Kurucz Árpád

Aznap a munkatársai hoztak nekünk bútorokat, lepakolták őket, mi pedig kérdeztük, hol van Miki. Azt mondták, nem tudják, nem vette föl a telefont, az autója pedig otthon van

 – nyilatkozta a Sportal oldalán Lendvai Miklós. „Ezért elmentek a lakására, aztán kicsivel később a feleségemmel mi is, mert éreztem, mennünk kell, meg kell néznünk, mi van vele. Végül a kollégái találtak rá.”

Az édesapa további megrázó részleteket is elárult:

Valamikor éjjel dönthette el, hogy nincs tovább... Nem tudom megmondani, hogy miért. A munkatársaival is beszéltem, de ők sem vettek észre rajta semmi különöset, szokatlant. Minden áldott nap, ha ment dolgozni, erre jött, beugrott, és kérdezte, anya, főzünk egy kávét?

A tragédia nagyon megviselte a családot: „Amióta Miki meghalt, nincs megnyugvásunk. Azt, amin most a feleségemmel, a lányommal, a családunkkal keresztülmegyünk, nem lehet szavakkal leírni, csak érezni. Nagyon hiányzik nekünk, és persze a gyerekeknek.”

Lendvai Miklósra a múlt hétvégén megemlékezett a Zalaegerszeg, valamint korábbi belga csapata, a  Charleroi is.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek