Exkluzív

Exkluzív videók, Szoboszlaiék győzelmét még az ellenfél is ünnepelte

LM

Létrehozva: 2024.03.08.

Szoboszlai Dominik csereként beállva is nagyszerűen játszott a Liverpool Sparta Praha elleni Európa-liga találkozóján, ő állította be az 5-1-es végeredményt. A Magyar Nemzet újságírója a helyszínen járt és exkluzív felvételeket osztott meg az összecsapásról.

Szinte kijelenthető, hogy már az odavágón eldöntötte a Sparta Praha elleni Európa-liga párharcot a Liverpool. Az angol együttes a cseh fővárosban kiütéses, 5-1-es győzelmet aratott, ezzel fél lábbal már a negyeddöntőben érezheti magát. A találkozón csereként pályára lépett Szoboszlai Dominik is, aki a 95. percben egy szép egyéni akciót követően szerzett gólt.

Sparta Prague v Liverpool - UEFA Europa League
Szoboszlai Dominik is betalált a Sparta Praha-Liverpool összecsapáson Fotó: Anadolu via AFP

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg a Magyar Nemzet újságírója is, aki ezután hosszas beszámolóban mesélt a tapasztalatairól. Érdekesség, hogy annak ellenére a Sparta Praha játékosai majd kiugrottak a bőrükből, amikor megtudták, hogy a topcsapat vár rájuk, Prága utcáin nem igazán lehetett megtapasztalni a meccshangulatot.

A Liverpool szurkolóit nem hozta túlságosan lázba az összecsapás, ellenben a hazai rajongók tettek arról, hogy emlékezetes maradjon az este, és a nagyarányú vereség ellenére is óriási bulit csaptak a lefújást követően.

Szoboszlait ugyan nem sikerült elcsípni, a Liverpool kapusa, Caoimhín Kelleher viszont megállt értékelni: „Remek teljesítmény ez az európai porondon, az öt gól igazán csodálatos” – nyilatkozta Kelleher, majd ezt követően a pazar formában játszó Darwin „Darwizzy” Núnezt méltatta: „Világklasszis futballista, nagyszerűen játszik az idényben, fontos helye van a csapatban, úgyhogy örülök, hogy visszatért.”
Szoboszlai a találkozó előtt görög csapattársának, Kosztasz Cimikasznak magyarázott hevesen. Az együttesre vasárnap igazi csúcsrangadó vár, az Anfield Roadon a másik bajnoki címre esélyes nagyágyút, a Manchester City-t fogadja (16:45, Spíler1).

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek