HETI TOP

Már Szoboszlai utódjával tárgyalnak, kiderült az új edző terve

Létrehozva: 2024.05.19.

Heti top: ezek voltak a Bors legolvasottabb sportcikkei a héten. A Liverpool új edzője már a jövőt tervezi, Michael Schumacher családja jó hírt kapott, Kozák Danuta váratlan döntést hozott.

Habár a hivatalos bejelentés még várat magára, nyílt titok, hogy Arne Slot lesz Jürgen Klopp utóda a Liverpool vezetőedzői posztján. A Feyenoord kispadjáról búcsúzó holland szakember már a jövőt tervezi, és az egyik kiszemeltje Szoboszlai Dominikéhoz hasonló pozícióban játszik. Úgy tudják, a magyar légiós korábbi lipcsei csapattársával, Dani Olmóval erősítene. A spanyol sztár az elmúlt szezonban a Leipzignél átvette Szoboszlai helyét a jobb oldali támadó középpályás posztján, könnyen lehet, hogy Liverpoolban is ezt tenné. A tervezett erősítésről beszámoló liverpool.com szerint Olmo és Szoboszlai párosának liverpooli újraegyesülésével nőnének Arne Slot variációs lehetőségei a támadójátékban. Nagy kérdés azonban, hogy Olmo Szoboszlai helyére vagy mellé érkezne? - írta a Bors.

Szoboszlai (balra) és Olmo már bizonyították Lipcsében: jól megférnek egy csapatban
Szoboszlai és Olmo Lipcséből jól ismerik egymást Fotó: Stuart Franklin / Getty Images

...

Őrült összegért keltek el Michael Schumacher ereklyéi. A remélt summa dupláját fizették az érverésre bocsátott, ritka kincsekért. Az előzetesen remélt összeg kétszereséért, mintegy 4,1 millió euróért (1,6 milliárd forint) kelt el a hétszeres Forma-1-es világbajnok nyolc luxus karórája, amelyeket árverésre bocsátott a családja - írtuk két nappal ezelőtt.

...

A kajakozó Kozák Danuta általános meglepetésre nem indult el Szegeden a kajakosok Világkupáján - számoltunk be róla május 15-én. A dánok magyar szövetségi kapitánya, a kajakosként ötszörös világbajnok Bakó Zoltán lapunknak elmondta, arról értesült, hogy Kozákék Szolnokon fölényesen nyerték a magyar válogatót, viszont Szegedre nem jöttek, helyette inkább Szolnokon edzettek. Kozák két és fél év után találkozhatott volna a világ legjobbjaival, de nem tette...

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek