Copa America

Nagy a baj, Lionel Messi arca mindent elárul arról, min megy keresztül - Fotó

Létrehozva: 2024.06.29.

Hiába kezdte Argentína két győzelemmel a dél-amerikai labdarúgótornát, a Copa Americát, Lionel Messi miatt nem lehet maradéktalan az öröm.

Az argentin válogatott két győzelemmel kezdte a Copa Américát, előbb 2-0-ra nyert Kanada ellen, majd 1-0-ra verte Chilét. Lionel Scaloni együttese már bejutott a negyeddöntőbe, mégsem lehet maradéktalan az öröme, mert Lionel Messi sérüléssel bajlódik. A 37 éves sztár mindkét mérkőzést végigjátszotta, az elsőn gólpasszt is adott, de a chileiek ellen folyamatosan a jobb combját tapogatta. Ma már egyértelmű, sérülést szenvedett.

Football: Copa America 2024 - 1st round day 2: Group A Chile v Argentina
Chile ellen ápolni kellett a nyolcszoros aranylabdást Fotó: AFP

A nyolcszoros aranylabdás sztár játéka kulcsfontosságú Argentínának, 2019 óta minden világversenyen végigjátszotta csapata összes mérkőzését, egy percet sem hagyott ki. Öt év után először fordulhat vele elő, hogy nem léphet pályára - írja az Origo. Az argentinok - magyar idő szerint vasárnap hajnalban - Peru ellen folytatják. Az argentin szövetség hivatalosan bejelentette Messi sérülését, a világsztár minden bizonnyal kihagyja a peruiak elleni meccset.

Chile v Argentina - CONMEBOL Copa America USA 2024
Messi arca mindent elárul arról, min megy keresztül Fotó: NurPhoto via AFP

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek