Horror

Tragédia történt a híres versenyen, hűtőszekrény miatt halt meg a világhírű sportoló

LM

Létrehozva: 2024.06.12.

Santa Fe tartomány központjában, Esperanza városában autós versenyt rendeztek, ám az esemény tragédiába torkollott. Egy ütközésnek köszönhetően Lisandro Boxler a falnak csapódott, életét pedig nem tudták megmenteni.

Hatalmas veszteség érte az autósportok világát vasárnap az argentin Santa Fe tartomány központjában, Esperanza városában. A TC 2000 Los Troncos kategóriájának negyedik döntőjén, amelyre a Los Toboganes versenypályán került sor, halálos baleset történt.

Lisandro Boxler a belső íven haladva szeretett volna előzni az első kanyarban, azonban összeért a mellette lévő autóval, ezáltal elvesztette az uralmát a járműje felett és a falnak csapódott. A fal egy régi hűtőszekrény része volt, írja az Origo. Hiába siettek azonnal sokan Boxler segítségére, életét már nem tudták menteni, a versenyző a kórházba szállítás közben hunyt el.

A futamot felfüggesztették. Ezt követően a versenytársak a füvön ülve feszülten várták kollégájuk állapotáról a híreket, amíg a sportbiztos be nem jelentette a szomorú hírt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek