Heti top

Felháborodtak a rajongók; pokoli helyzetben van a világhírű magyar focista

LM

Létrehozva: 2024.07.29.

Ádám Martin merész helyre igazolt, Görögországban ugyanis nem igazán ment a magyar csatároknak az elmúlt években. Kylian Mbappé beköltözött madridi luxusotthonába, Michael Schumachert pedig tekintélyes lap alázta meg. A Bors múlt heti legolvasottabb cikkeiből válogattunk.

Ádám Martin nem sokáig maradt csapat nélkül, a görög élvonalbeli Aszterasz Tripolisz szerződtette. Az Európa-bajnokságon a megjelenésével világhírűvé vált Ádámra nem tartott igényt az Ulszan, így jöhetett a görög kaland. Ez azonban az elmúlt éveket vizsgálva rizikós átigazolásnak tűnik, a magyar csatárok ugyanis rendre befürödtek Görögországban. Torghelle Sándornak 35 bajnokin mindössze egy gól jött össze, de Németh Krisztiánnak sem jött ki a lépést, rövid időre haza is kellett igazolnia az MTK-hoz, hogy összeszedje magát. Rudolf Gergely sérülése miatt nem tudott kiteljesedni, a Panathinaikoszt követően szintén hazatért, Ugrai Roland pedig a bizalomkeltő első szezonja után a második idényére elfogyott az Atromitosznál.

Hungary v Switzerland: Group A - UEFA EURO 2024
Nem lesz egyszerű dolga Ádám Martinnak Görögországban Fotó: NurPhoto via AFP

Kylian Mbappé az Európa-bajnoki szereplését követően hivatalosan is be lett mutatva a Real Madridnál. A 25 éves csatár ezt követően rendezte az egyik legfontosabb feladatát, és otthont választott Madridban. A befutó egy 9 millió fontot (4 milliárd forint) érő ingatlan lett, amiben előtte egy másik Real Madrid klasszis, Gareth Bale lakott. a ház többek között nyolc hálószobával, 11 fürdőszobával és hat autó számára elég nagy garázzsal rendelkezik, ezen felül hatalmas úszómedence és moziterem is található benne. Bale anno még figyelt arra, hogy a sportolási opciói is legyenek, így Mbappét foci-, kosár- és golfpálya is várja majd.

Michael Schumacher 2000 és 2004 között sorozatban öt alkalommal nyerte meg a Forma-1-es világbajnoki címet. A több mint 10 éve súlyos síbaleset szenvedő pilóta eredményeit most alaposan megalázta az amerikai ESPN. A magazin rangsort készített a 21. század eddigi legjobb 100 sportolójából. Hiába Schumacher megkérdőjelezhetetlen eredményei, a listán csupán a 29. helyet foglalja el. Ez alaposan feldühítette a rajongókat, akik nem fogták vissza magukat: "Röhej, hogy Michael Schumacher csak a 29. helyezett, mint ahogy a lista többi része is" – írta például egy kommentelő a lista láttán, amelyben Schumachert hátrasorolták.

Az ESPN-lista első 10 helyezettje:
1. Michael Pelps (amerikai, úszó)

2. Serena Williams (amerikai, teniszező)

3. Lionel Messi (argentin, labdarúgó)

4. LeBron James (amerikai, kosárlabdázó)

5. Tom Brady (amerikai, amerikaifutballista)

6. Roger Federer (svájci, teniszező)

7. Simone Biles (amerikai, tornász)

8. Tiger Woods (amerikai, golfozó)

9. Usain Bolt (jamaicai, futó)

10. Kobe Bryant (amerikai, kosárlabdázó)

(Forrás: ESPN)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek