Portugália

Cristiano Ronaldo fütyül a kritikákra, reagált a beszólásokra

HWK

Létrehozva: 2024.07.08.

Folyamatos kritika övezte Cristiano Ronaldo teljesítményét a labdarúgó Európa-bajnokságon. A negyeddöntőben kiesett portugál válogatott sztárja reagált a beszólásokra.

Cristiano Ronaldo karrierje során először nem szerzett gólt egy válogatott nagytornán. A portugálok 39 éves, ötszörös aranylabdás zsenije 2004 óta a hatodik Európa-bajnokságán vett részt, mellette öt világbajnokságon is szerepelt, de az előző tíz válogatott viadalon rendre a kapuba talált. A németországi Eb-n kizárólag kritika érte a játékát, ami a statisztikákat nézve sem volt kimagasló: ő vette célba legtöbbször a kaput, innen nézve a góltalansága még arcpirítóbb.

Portugal v France: Quarter-Final - UEFA EURO 2024
Úgy fest, Cristiano Ronaldo folytatni szeretné a válogatottban Fotó: NurPhoto via AFP

Úgy tűnik azonban, Ronaldo nem gyakorolt önkritikát, egy szóval sem minősítette a saját teljesítményét, amikor az X-en összefoglalta az Eb tapasztalatait.

"Többet akartunk. Többet érdemeltünk. Számunkra. Mindannyiótokért. Hálásak vagyunk mindazért, amit adtatok nekünk, és mindazért, amit eddig elértünk. A pályán és azon kívül is, biztos vagyok benne, hogy ezt az örökséget tiszteletben tartjuk és tovább építjük. Együtt."

Ez a reakció azt üzenheti a kritikusoknak, hogy "fütyülök rátok, a 2026-os vb-t is célba veszem"... Ronaldo 212 meccsen lépett pályára a portugál válogatottban. Szaúdi klubjában, az al-Nasszrban jövő nyárig szól a jelenlegi szerződése - teszi hozzá a Magyar Nemzet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek