DURVASÁG

„A koponyám alsó részén talált el" - fejbe rúgták a magyar olimpikon pólóst

Szabó Sándor

Létrehozva: 2024.07.01.

Karate-ütközet részese volt Garda Krisztina, akit görög ellenfele a víz felszíne felett fejbe rúgott az athéni nemzetközi vízilabda-tornán.

Olimpiai harmadik, vb-ezüstérmes női vízilabda-válogatottunk dunaújvárosi erőssége, Garda Krisztina szerencsére sérülés nélkül megúszott egy kemény rúgást a görögök elleni Thétisz Kupa befejező találkozóján, melyet a mieink 10-8-ra megnyertek, és a tornán a második helyen végeztek.

Garda Krisztina
Garda Krisztina / Fotó: Szabó Miklós

Már az első negyedben sportszerűtlenségek borzolták a kedélyeket, Keszthelyi Rita és Athina Jannopulu párharcából utóbbi vérző fejjel került ki. A második negyedben az francia-magyar Mahieu Geraldine ütés miatt piros lapot látott, végezetül Gardát fejbe rúgta Maria Patra.

- Patra lába a fülem alatt, a koponyám alsó részén talált el – meséli Garda a Borsnak, mielőtt hétfőn a magyar válogatott az Egyesült Államokba utazott, ahol két és fél hétig a legutóbbi három olimpián első helyezett Egyesült Államok válogatottja társaságában edz. - Szerencsére nem marad „lábnyom”, a görög lányt azonnal kiállították. A meccs után odajött, megkérdezte, hogy vagyok, de elnézést kérni elfelejtett. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek