Herendi

Herendi: Íme a tízmilliós porcelán a Forma-1-es futamra, videón a tavalyi borzalmas baleset

Létrehozva: 2024.07.17.

A tavalyi baleset után sem tágítottak a szervezők. Idén is a Herendi gyártotta a Forma-1-es Magyar Nagydíj győztesének járó trófeát.

A győztesnek járó Herendi porcelán volt 2023-ban a Forma-1-es Magyar Nagydíj egyik főszereplője. Tavaly az egész világ láthatta, milyen törékeny is az ékszer, melyet végül újra kellett gyártatni a Herendi Porcelánmanufaktura Zrt-nek. A díj idén sem lesz törhetetlen, így érdemes lesz jobban vigyázni rá. A dobogósok ezúttal egy neoklasszicista stílusú vázát kapnak, mintája egy különleges, távol-keleti motívum, amely a "Császári bazsarózsa" nevet viseli. 

Herendi
Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója a gyõztes csapatnak járó, és Simon Attila, a Herendi Porcelánmanufaktúra Zrt. vezérigazgatója a gyõztesnek járó díjjal (jobbra)
MTI/Kovács Tamás

A díjak 18 karátos matt arannyal díszítettek, mindegyikük kézzel készült és több tízmillió forint az értéke.

A Herendi tavaly a dobogón lett főszereplő. A futamgyőztes Max Verstappen serlegét ugyanis a pezsgőzés közben Lando Norris törte össze. Verstappen hetekkel a futam után kapott egy teljesen új porcelánt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Íme a Herendi törése videón:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek