Olimpia

Minden kiderült Hosszú Katinkáról, ezekben az országokban lesz látható az olimpia idején

SK

Létrehozva: 2024.07.04.

Nem marad munka nélkül az olimpia idején sem a háromszoros olimpiai bajnok úszónő, Hosszú Katinka, aki az Eurosport csapatát fogja erősíteni a nyári játékok alatt.

Noha mindent megtett érte, nem lehet ott pályafutása hatodik ötkatikás játékán Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok klasszis június közepén vette szomorúan tudomásul, nem sikerült elérnie a szintidőt, így versenyzőként biztosan nem lesz ott Párizsban. Eleve nehéz dologra vállalkozott, mivel hónapokkal a szülés után tavaly decemberben kezdte el újra az edzéseket. Azóta kiderült, Hosszú Katinka így sem marad le a tornáról, az Europort regionális csapatát fogja erősíteni szakértőként. Eddig csak azt lehetett tudni, hogy reggeli műsorokban lesz látható, most az is kiderült, hogy mely országokban lesz fogható a csatornán.

Erről a paralimpiai bajnok úszó Pásztory Dóra posztolt, aki szintén szakértőként vesz részt az adásban.

"Hatalmas lépés ez, hiszen így lehetőség van olyan sportágakra, sportolókra koncetrálni, amelyek ezekben az országokban népszerűek. Bulgária, Románia, Szlovákia, Csehország és Magyarország nézői követhetik naponta a Bonjour, Paris! beharangozóit és elemzéseit minden reggel az Eurosport 2-n"

- írta a bajnoknő a bejegyzésében.

Hosszú Katinka korábban öt olimpián szerepelt, érmet 2016-ban szerzett, Rio de Janeiróból három arannyal és egy ezüsttel tért haza.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek