Szerelem

Itt az első fotó, így csókolja szerelmét Szoboszlai Dominik

SK

Létrehozva: 2024.07.04.

Az Európa-bajnoki búcsú után Olaszorzságban pihen szerelmével Szoboszlai Dominik. A focista most romantikus fotókkal lepte meg követőit.

Amint arról Bors elsőként beszámolt, Olaszországban romantikázik Szoboszlai Dominik és szerelme, Buzsik Borka. A válogatott Európa-bajnoki búcsúja után a középpályás még a budapesti éjszakában bulizott szombaton, majd Olaszországba utaztak kedvesével.

hot feltöltés szoboszlai dominik
Szoboszlainka 3 meccsig tartott az EbFotó: Northfoto / hot magazin

A Bors kiderítette, hogy a focista Borkával egy 12. századi villában, a Palazzo Avinóban szállt meg. Ráadásul az ötcsillagos hotel egyik lakosztályát választották, ami 2,7 millió forintba kerül egy éjszakára.

A szerelmesekről eddig hivatalos közös kép nem jelent meg, most azonban Szoboszlai közösségi oldalán lepte meg a rajongókat tengerparti fotókkal. A nyitóképek Dominik és Borka szerelmesen csókolják egymást.

Szoboszlairól először tavasszal lehetett hallani, hogy egy párt alkot a székesfehérvári Buzsik Borkával. Májusban a Redditen jelent meg az első közös footó és videó, de a szerelmesek most először osztottak meg kettejükről képet. 

Szoboszlai mellett Borka is bemutatott egy szerelmes galériát a vakációról.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek