LUXUS

Jogsija sincs, mégis 75 milliós luxusautót kap a Real Madrid új sztárja

LL

Létrehozva: 2024.07.30.

Módosítva: 2024.07.30.

A hátsó ülésről jókora tévén nézheti a sorozatokat a Real Madrid királyigazolása. Kylian Mbappé jogosítvány híján is luxusautót kap.

A Real Madrid futballistái kiválasztották új szolgálati autóikat. A spanyol bajnok és Bajnokok Ligája-győztes sztárklub új csillaga, Kylian Mbappé egy 187 ezer eurós (74 millió forint), minden lehetséges extra felszereléssel ellátott BMW i7 M70 xDrive-ot kapott, pedig még jogosítványa sincs.

Kylian Mbappé az új céges autóját sem a volánnál fogja használni
Kylian Mbappé az új céges autóját sem a volánnál fogja használni       Fotó: AFP

Kylian Mbappé autója ugyanolyan, amilyet a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez használ – jelentette a Bild. A járgány 3,7 másodperc alatt gyursul 0-ról 100 km/h-s sebességre; automatikusan záródnak az ajtajai; masszázsülés is szolgálja a kényelmet; ezt és a saját klímacsatornát, illetve a függönyt is ki-ki a kartámaszról vezérelheti. A világ (egyik) legtöbbre taksált, 180 millió eurós (71 milliárd forint) focistája mégis leginkább annak örülhet, hogy a hátul ülők egy jókora (31,3 collos) tévét nézhetnek. Ő ugyanis vezetői engedély híján nem sűrűn ül majd a csodakocsi volánjánál.

A négy kiválasztható luxusautó közül egyébként Carlo Ancelotti vezetőedő, valamint Jude Bellingham és további hat Real-sztár egy-egy XM SUV-ot választott; míg heten az iX modell mellett döntöttek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek