Párizs 2024

„Rettentően szomorú vagyok" - szívszorító magyar dráma árnyékolta be az olimpiai megnyitót

HWK

Létrehozva: 2024.07.27.

Miközben a magyar olimpiai csapat a megnyitóra készült, Kovács Zsófia bejelentette, hogy szombaton elhagyja Párizst és hazatér.

A párizsi olimpia csütörtöki pódiumedzésen megsérült tornász, Kovács Zsófia szombaton hazautazik. A háromszoros Európa-bajnok tornász helyett az Eb-ezüstérmes Székely Zója áll rajthoz vasárnap a francia fővárosban, mivel a Nemzetközi Olimpiai Bizottság, a Nemzetközi Torna Szövetség és a párizsi szervezőbizottság jóváhagyta a magyarok kérelmét a cserére.

Kovács Zsófia
Kovács Zsófia szombaton hazatér Párizsból

"Rengeteg fájdalom, lemondás, szenvedés és mégis ez a vége. Annyi minden történt, de végül jogosan utazhattam ki Párizsba, kapva egy utolsó esélyt hogy megmutathassam magam, de a sors közbeszólt. Rettentően szomorú, de próbálja elfogadni a történteket. Holnap hazautazok és otthon folytatom a gyógyulásomat" - írta közösségi oldalán Kovács Zsófia, aki sok sikert kívánt csapattársainak.

A magyar csapatot is szállító hajó 20.45-kor érkezett a Szajnán a párizsi nyári játékok pénteki megnyitóján. Kovács Zsófia drámája miatt nem lehetett teljes az öröm...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek