SPA

Michael Schumacher nappalijában fotózták le: milyen boldog Corinna asszony

SK

Létrehozva: 2024.07.30.

Nem várt fotó készült a legenda feleségéről.

Majdnem végzetes síbalesete óta, már 11. éve nem láttuk és alig tudunk valamit a hogylétéről, mégis két csapatnál is Michael Schumacher körül forogtak a gondolatok a Forma-1 hétvégi Belga Nagydíján. A győztes George Russell kizárása miatt harmadik Charles Leclerc összehozta a Ferrari 10 000. pontját (ennyit még egyetlen istálló versenyzői sem gyűjtöttek), amiből oroszlánrészt vállalt az olaszokkal öt világbajnoki címet nyert Schumi. A Mercedesnél pedig újra férje "nappalijában" vendégeskedett a legendás pilóta felesége, Corinna Schumacher.

Michael Schumacher felesége, Corinna mosolyogva tért vissza férje hajdani sikereinek színhelyére
Michael Schumacher felesége, Corinna mosolyogva tért vissza férje hajdani sikereinek színhelyére  Fotó: Vince Mignott/MB Media

Schumacher felesége, Corinna persze elsősorban a teszt- és tartalékpilóta Mick Schumacher édesanyjaként volt jelen a Forma-1 híres belga versenypályáján. Spa az a helyszín, amit nem véletlenül emlegetnek úgy, mint a hétszeres vb-győztes Schumi nappalija. 

Michael Schumacher egyik kedvenc pályája

1991-ben, 22 éves évesen itt robbant be az F1-be (a Jordan istálló beugrójaként a 7. rajthelyet szerezte meg, több mint egy másodpercet verve tapasztalt csapattársára, Andrea de Cesarisra); a következő évben, már Benetton volánjánál itt nyert először futamot; és máig ő a pálya rekordgyőztese a maga 6 elsőségével (2012-ben ráadásul a 300. Grand Prix-sikerét is itt ünnepelte).

A svájci otthonában ápolt Schumi felesége most a fiukat látogatta meg a Mercedes meghívására. 

Ahogy a híradások kiemelik: jókedvűen, mosolygósan töltött az idejét a régi ismerősök között. Reményeik szerint a máig kitűnő kapcsolatrendszerével segíthet Micknek, hogy két év szünet után, jövőre újra a Forma-1-ben versenyezhessen.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek