Ijesztő

„Nem maradt már sok levegőm” – Életveszélyben volt a sportoló, újabb versenyt fújtak le az olimpián

LM

Létrehozva: 2024.07.30.

A Szajna pocsék vízminősége mellett az időjárás sincs a sportolókkal Párizsban. Ezúttal a Tahiti szigetén zajló szörfversenyeket kellett elhalasztani a nagy viharok miatt, mert életveszélybe sodorták délelőtt Jack Robinsont.

A Szajna vízminősége miatt egy nappal elhalasztották a férfi triatlonosok ma reggel 8 órára kiírt versenyét a párizsi olimpián. Az eddig is szennyezett folyó állapota tovább romlott a hétvégi esőzések miatt, ezért az új terv szerint a versenyszámot július 31-én (szerdán) 10 óra 45 perckor rendezik meg. Azonban nemcsak a triatlon kapcsán adódtak problémák.

Jack Robinsont ki kellett menteni a Csendes-óceánból az esése után Fotó: AFP

A szörfversenyek Tahiti szigetén zajlanak, ám a zivatarok miatt komoly veszély alakult ki a Csendes-óceánon. Az ausztrál szörfös, Jack Robinson életveszélyes állapotba került, miután a zavaros körülmények miatt elvesztette uralmát a deszkája fölött, végül a vízimentőknek kellett kimenteniük - írja a The Sun.

Amikor bent vagy, az egy teljesen másik szint. Ilyenkor csak megpróbálsz istennel beszélni és biztonságban lenni. Nem maradt már sok levegőm. Nem volt sok időm hátra

 – nyilatkozta a teljesen megrémült Jack Robinson.

A szervezők ezt követően bejelentették, hogy az eredetileg 19 órától induló férfi negyeddöntőket, a női negyeddöntőket és a férfi elődöntőket elhalasztják a pocsék időjárási körülmények miatt. Párizsnak nincs szerencséje eddig a természeti erőkkel, a múlt pénteki megnyitóünnepség is szakadó esőben zajlott.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek