Liverpool

Szoboszlai Dominik nem titkolhatta tovább, ez történt a nagy utazás előtt

SK

Létrehozva: 2024.07.24.

Újabb fejezet jött el a Liverpool nyári felkészülésében. Szoboszlai Dominik sem maradhatott ki belőle, el is mondta, mit gondol az egészről.

Még csak egy hete tért vissza Liverpoolba a nyári Európa-bajnokság és a pihenés után, máris rengeteg minden történt Szoboszlai Dominikkal. A magyar focista múlt kedden kezdte el a felkészülést az angol csapattal, itt ismerhette meg új menedzserét, a holland Arne Slotot. Hamar kiderült, a középpályás fizikai mutatói továbbra is a legjobbak között vannak a keretben. Ehhez képest a Preston elleni felkészülési meccsen kezdőként is csak 33 perc jutott a labdarúgónak. A csapat pedig kikapott 1-0-ra. Kedd este új kaland várt a Vörösökre.

szoboszlai
Szoboszlai jókedvűen érkezett vissza Angliába Fotó: John Powell

A Liverpool már edzésbe álló tagjai Amerikába utaztak, mégpedig Pittsburghbe. A csapatra hétórás repülőút vár a tengerentúlra, a klub Instagram-oldalára pedig felkerült egy videó, melyben a játékosok arról számoltak be, mivel próbálják elütni az előttük álló órákat a levegőben. Volt aki az olvasásra, vagy a filnézésre szavazott, Szoboszlai azonban kivételt jelentett.

Én aludni fogok, igen, eléggé fáradt vagyok

- mondta a videóban Dominik.

Szoboszlai Amerikában a következő két és fél hétben már meccseket is játszik a csapattal. Pénteken a spanyol Real Betis lesz a gárda ellenfele, de összecsapnak az Arsenallal, a Manchester Uniteddel és a Sevillával is. 

Szoboszlai és a Liverpool idei első edzőmeccse a Preston ellen, Amerika előtt

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek