Alázat

Olimpiai ezüstérmet szerzett, döbbenetes, mit dolgozik a 18 éves tehetség

LM

Létrehozva: 2024.08.15.

Az elmúlt napokban kétszer is rivaldafénybe került a női tornászok ezüstérmese. A kínai Csou Ja-csin már hazájában van, ahol a pihenés helyett családja éttermében dolgozott.

Csou Ja-csin az idei olimpián a női tornászoknál gerendán szerzett ezüstérmet (Alice d'Amato győzött, Manila Esposito lett a harmadik). A mindössze 18 éves kínai tehetség ártatlanságával a díjátadó ünnepségen rögtön internetes szenzációvá vált.

Csou Ja-csin
Csou Ja-csin az olimpia után is mindenki szívébe belopta magát Fotó: Xinhua via AFP

Csou már a dobogón állt, amikor hirtelen oldalra pillantott, ahol azt látta, hogy a két olasz harapdálja az érmet. A kínai szemmel láthatóan meglepődött, de nem akart lemaradni a két olasz mögött, ő is gyorsan a szájához vette az érmet, de mintha nem tudta volna, hogy harapni vagy csókolgatni kell-e az érmet, így alakult ki a vicces jelenet, ami azóta külön életet él a közösségi oldalakon, sokak szerint az egész olimpia legmeghatóbb jelenete lett.

Csou Ja-csin két lábbal a földön maradt

Csou azóta már hazájában, Kínában tartózkodik, ahol újfent sikerült meghódítania az internetet. Többek között a The Sun kiszúrta, hogy a 18 éves hölgy az olimpiai ezüstje után nem sokkal már családja éttermében szolgált fel. Az étkezde Hengyangban található, Csou alázatossága pedig újfent óriási sikert aratott a közösségi médiában.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek