SZTRÓK

Otthonában lett rosszul, kórházba került Erdei Zsolt edzője

(s)

Létrehozva: 2024.08.14.

Az Erdei Zsoltot világhírű karrierjéhez alapvetően hozzásegítő trénert, Szakos Józsefet második sztrókja után kórházban kezelik.

Hat éven belük másodszor kapott agyvérzést Szakos József, Erdei Zsolt világbajnok bokszoló korábbi mestere. A KSI egykori kiváló edzője, a Magyar Ökölvívó Szövetség korábbi szakfelügyelője és megbízott főtitkára szerencsésen megúszta a 2018. decemberi elsőt követő második agyvérzését.

A sorsnak köszönhetően hamar megtaláltak, miután otthon elestem, és ennek következtében eltörtem a lábamat

– meséli a Borsnak Szakos. – Az újpesti Károlyi Sándor kórházba szállítottak, ahol igazán szakszerű kezelésben, ellátásban részesültem, részesülök. Afféle „kétlakivá” vált az életem, mivel a még aktívan dolgozó feleségem odahaza a munkahelyi elfoglaltsága miatt keveset tud ápolni, figyelni rám. Így aztán jelenleg is a Károlyiban élek.

Szakos József és Erdei Zsolt

Szakosnak igencsak jól esik, hogy az olimpiai, Európa-, és világbajnok Kovács István, továbbá az amatőrként és profiként minden világversenyt megnyert, olimpiai harmadik helyezett Erdei Zsolt is gyakran meglátogatja a kórházban.

A helyzetemet megnehezíti, hogy kínoz a szamárköhögés. Mivel erre a védőoltást ötven évvel ezelőtt kaptam meg, a védettségem „elhalványult”. E napokban speciális vakcinával kezelnek, remélem, hamar túlesek ezen a nyavalyán is!

 – teszi hozzá bizakodva a 72 éves Szakos József.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek