LINDSEY VONN

"A fiam rákos" – kétségbeesve üzent a bajnok

LL

Létrehozva: 2024.08.21.

A síkirálynő a párizsi olimpiáról hazatérve szembesült a könyörtelen diagnózissal. Szegény Lindsey Vonnt az ág is húzza: baj, baj hátán.

Nem elég, hogy Lindsey Vonn a kényszerű visszavonulása óta eltelt öt évben jóformán több időt töltött a műtőasztalon, mint kórházon kívül (tavasszal kapott térdprotézist), most imádott kutyája súlyos betegsége miatt is aggódik. Minden idők egyik legsikeresebb – olimpiai és világbajnok, 82-szeres világkupa-győztes – alpesi sízőnőjének kedvencénél rákbetegséget diagnosztizáltak a párizsi olimpia után.

Lindsey Vonn az olimpia után hazatérve talált rosszindulatú daganatokat szeretett kutyájában
Lindsey Vonn az olimpia után hazatérve talált rosszindulatú daganatokat szeretett kutyájában         Fotó: AFP

A 39 éves amerikai világsztár az eb nyirokmirigyeiben talált rosszindulatú csomókat.

– A fiam rákos – utalt a családtagként kezelt kutya, Leo súlyos betegségére Lindsey Vonn.

– Amikor hazajöttem Párizsból, észleltem pár csomót a nyirokmirigyeinél, es azonnal állatorvoshoz vittem. Sajnos limfómát diagnosztizáltak nála. Leo már kemoterápiát kap, és jól reagál rá. Egy kicsit fáradt ugyan és nem érti, mi történik, de még mindig egy boldog fiú. 

Nehéz heteken vagyunk túl, és megpróbáltam nem kimutatni az érzéseimet, de muszáj kibeszélnem őket a feldolgozásukhoz.

Leo az első kutyám, 11 év velem van és el sem tudom képzelni nélküle az életemet. Annyi időt töltök vele, amennyit csak lehet, és a következő hónapokban is minden kezelésnél támogatni fogom őt. Erős fiú, és minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy legyőzzük a rákot. Ha kicsit össze vagyok zavarodva, akkor tudjátok az okát – mondta.

Lindsey Vonn váltott az élsportolókról

A korábban még a Forma-1-sztár Lewis Hamiltonnal is összeboronált Lindsey egyébként exférje, Thomas Vonn sífutó, majd Tiger Woods golfozó, Kenan Smith amerikaifocista és P. K. Subban hokis után, most egy "civillel" jár: a színészből lett tequila-milliárdos üzletemberrel, Diego Osorióval készül családot alapítani.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek