Olimpia

Rejtélyes jutalomban részesültek Milák Kristófék, kitálalt róla az olimpiai bajnok

B.

Létrehozva: 2024.08.06.

Kós Hubert, Milák Kristóf, a magyar párbajtőrcsapat tagja és az összes éremgyőztes kapott egy rejtélyes dobozt. Végre kiderült, mi van benne.

Javában zajlik a 2024-es párizsi olimpia, és miközben az emberek megismerkedtek a különböző sportágak szabályaival, egy kérdés maradt mindenkiben: Mi van a dobozban?

20240802_152_KAR
A magyar sportolók közül eddig többek között a férfi párbajtőrcsapat tagja, Siklósi Gergely, Koch Máté, Andrásfi Tibor valamint Nagy Dávid kapott dobozt Fotó: Árvai Károly/Nemzeti Sport

Az álmaikat megvalósító olimpikonok, akik dobogóra állnak, az érem mellé egy rejtélyes dobozt kapnak. Néhány sztár pedig most a közösségi médiában elárulta, mi is van benne.

A doboz belsejében a párizsi olimpia hivatalos poszter található feltekerve, amely ráadásul az aranyérmesek számára aranyhímzéssel díszített. Az ausztrál Jessica Fox, aki két aranyérmet is nyert Párizsban, egy videóban beszélt erről 

Sokan kérdezték: Mi van abban a dobozban, amit a dobogón kapunk, amikor Párizsban átvesszük az érmeinket. Általában kabalát vagy virágot kapunk, de ezúttal ez egy kicsit egyedibb, és szerintem ez egy nagyon klassz koncepció!

- fogalmazott az olimpiai bajnok.

A plakátokat Ugo Gattoni illusztrátor tervezte, és csaknem 2000 órát vett igénybe.

Ha a rajongók szeretnének közelebbről is megnézni a plakátot, akkor ezt jelenleg a Musée d'Orsay-ban tehetik meg, ahol az eredeti található - írja a DailyStar.

A magyar sportolók közül eddig Kós Hubert, Milák Kristóf és a férfi párbajtőrcsapat tagja, Siklósi Gergely, Koch Máté, Andrásfi Tibor valamint Nagy Dávid kapott aranyhímzéses plakátot. De a férfi kardcsapat tagjai, Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád, Rabb Krisztián, valamint Halász Bence, Muhari Eszter és Major Veronika is gazdagodott már egy-egy poszterrel.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek