BAJ VAN?

Szoboszlairól súlyos döntést hozott az edzője

LL

Létrehozva: 2024.08.04.

Valami nincs rendben: Arne Slot nyíltan elmondta, miért tette ki a csapatból a magyar középpályást. Szoboszlai Dominik elővigyázatosságból pihent az MU elleni meccsen.

A spanyol Real Betis (1-0) és az angol rivális Arsenal (2-1) legyőzése után az ősi rivális Manchester United 3-0-s legyőzésével zárta amerikai túráját a Liverpool. Rossz hír viszont, hogy az első meccsen győztes gólt szerző, a másodikon pedig mezőnymunkájával kitűnt magyar labdarúgót, Szoboszlai Dominikot kitette csapatából Arne Slot vezetőedző.

Szoboszlai Dominikot óvatosságból pihentette a Liverpool edzője
Szoboszlai Dominikot óvatosságból pihentette a Liverpool edzője         Fotó: Getty Images

A holland szakvezető elárulta, miért döntött a tavasszal, majd a nyári Eb-n is sérüléssel bajlódó Szoboszlai kihagyása mellett.

Szoboszlai Dominik kihagyása: óvintézkedés

– Ez már a túránk 13. napja. Dominik részt vett minden edzésen és meccsen, a legutóbbit két napja játszottuk.

Azt hiszem, ez egy kis fáradtság nála. Nem akarunk kockáztatni,

hiszen ma visszarepülünk Liverpoolba, és kedden csatlakozik hozzánk az összes többi játékos, mi pedig akkor minden elérhető futballistával akarunk dolgozni. Azért most inkább nem vállaltunk rizikót – idézte Arne Slotot a Liverpool hivatalos honlapja.

Az angol sztárcsapat az Európa-bajnokság és a Copa América után pihenő focistáival kiegészülve augusztus 11-én (vasárnap), az Anfield Roadon a spanyol Sevilla ellen tartja az új szezon főpróbáját. 

A Premier League első fordulójában, 17-én az újonc Ipswich vendégeként lépnek pályára Szoboszlaiék.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek